Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Yeni HP EQ model laptop satın aldım. Format atmaya çalıştığımda flash diski görmüyor F10'dan flashı 1. sıraya çıkardım hala görmüyor yardımınızı bekliyorum.
Yeni HP EQ model laptop satın aldım. Format atmaya çalıştığımda flash diski görmüyor F10'dan flashı 1. sıraya çıkardım hala görmüyor yardımınızı bekliyorum.
Çözüm Şişman Adam 5 Aralık 2023 Erens.06 dedi: UEFI boot order tıklanmıyor onun altındakileri taşıyabiliyorum F5 ve F6 ile USB yazanı F6 ile 1.sıraya çıkarıyorum hala görmüyor flashı. Genişletmek için tıkla... Bir de Rufus'tan Fat32 ile biçimlendir USB'yi. Yine olmuyorsa başka bir USB ile dene.
Erens.06 dedi: UEFI boot order tıklanmıyor onun altındakileri taşıyabiliyorum F5 ve F6 ile USB yazanı F6 ile 1.sıraya çıkarıyorum hala görmüyor flashı. Genişletmek için tıkla... Bir de Rufus'tan Fat32 ile biçimlendir USB'yi. Yine olmuyorsa başka bir USB ile dene.
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Aralık 2023 #11 Erens.06 dedi: UEFI boot order tıklanmıyor onun altındakileri taşıyabiliyorum F5 ve F6 ile USB yazanı F6 ile 1.sıraya çıkarıyorum hala görmüyor flashı. Genişletmek için tıkla... Bir de Rufus'tan Fat32 ile biçimlendir USB'yi. Yine olmuyorsa başka bir USB ile dene. Artı 0 Eksi Çözüm
Erens.06 dedi: UEFI boot order tıklanmıyor onun altındakileri taşıyabiliyorum F5 ve F6 ile USB yazanı F6 ile 1.sıraya çıkarıyorum hala görmüyor flashı. Genişletmek için tıkla... Bir de Rufus'tan Fat32 ile biçimlendir USB'yi. Yine olmuyorsa başka bir USB ile dene.
KS KS Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #12 Şişman Adam dedi: Bir de Rufus'tan FAT32 ile biçimlendir USB'yi. Yine olmuyorsa başka bir USB ile dene. Genişletmek için tıkla... Sorunum çözülmüştür teşekkür ederim hocam konu kapanabilir. Artı 0 Eksi
Şişman Adam dedi: Bir de Rufus'tan FAT32 ile biçimlendir USB'yi. Yine olmuyorsa başka bir USB ile dene. Genişletmek için tıkla... Sorunum çözülmüştür teşekkür ederim hocam konu kapanabilir.
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Aralık 2023 #13 Erens.06 dedi: Sorunum çözülmüştür teşekkür ederim hocam konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Erens.06 dedi: Sorunum çözülmüştür teşekkür ederim hocam konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, kolay gelsin.