HP G160 Nasıldır?

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu fare iyi mi? Babam bugün N11'den aldı. Turbox alacaktı bunu gördü bunu aldı. Turbox'tan iyi olduğu kesindir fakat nasıl bir fare bu? Eskiden çok fazla online FPS oynardım fakat bıraktım. Elden Ring oynuyorum bu ara. Bir daha online FPS oynayacağımı pek sanmıyorum. Tutuş stilim palm. Elim orta.

Bu fare iyi mi? Babam bugün N11'den aldı. Turbox alacaktı bunu gördü bunu aldı. Turbox'tan iyi olduğu kesindir fakat nasıl bir fare bu? Eskiden çok fazla Online FPS oynardım fakat bıraktım. Elden Ring oynuyorum bu ara. Bir daha Online FPS oynayacağımı pek sanmıyorum. Tutuş stilim palm. Elim orta.

Uzay mekiği gibi mouse yapmışlar. Böyle bir model var mıydı yahu?

Bu fare iyi mi? Babam bugün N11'den aldı. Turbox alacaktı bunu gördü bunu aldı. Turbox'tan iyi olduğu kesindir fakat nasıl bir fare bu? Eskiden çok fazla Online FPS oynardım fakat bıraktım. Elden Ring oynuyorum bu ara. Bir daha Online FPS oynayacağımı pek sanmıyorum. Tutuş stilim palm. Elim orta.

Düşük bütçe için ideal bir fare, rekabetçi oyunlar için pek iyi olmasa da. Çevrimdışı oyunlar için ideal.

çok iyi bir masue almanı tafsiye ediyorum ( bende kullaniyorum )
Ben hiç tavsiye etmiyorum.tekerleği hiç hoş bir hissiyat vermiyor.ayrıca malzeme kalitesi çok düşük.FPS oyun oynanamaz bu mouse ile 1999 yılındaki toplu a4 tech mouseler bunları ezer geçer. malesef yıl ilerledikçe kaliteyide düşürüyor bazı firmalar.ucuz plastik kullanıyorlar!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı