HP G6-2277et laptopa RAM takviyesi

Xoxoxo

Kilopat
Arkadaşlar selam elimde olabildiğince eski bir laptopum var 9-10 senedir kullanıyorum şu an değiştirme gücüm yok laptopuma SSD takviyesi yaptım bayağı hızlandı şimdi RAM takviyesi yapmak istiyorum laptopumda 4 GB RAM var içini açıp baktığımda bir slot daha boş 8 GB daha takip 12 GB RAM yapmak istiyorum ancak bazı RAM 1.5 W ile çalışırken bazıları 1.35 W ile çalışıyor bilgisayarım 1600 MHz destekliyor almak istediğim RAM'de 1600 MHz ancak içindeki RAM kaç MHz ile çalıştığını bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Kullandığım laptop G6-2277et Notebook Core İ5-3210m-4gb-320gb-15.6-1gb-W8 Notebook Bılgısayar fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Almak istediğim RAM IZOLY 8gb Ddr3 1600mhz Ad8gd31600 Notebook Ram Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL uygun olur mu laptopum için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Izoly marka RAM almanı önermem. DDR3 SO-DIMM bulmalısın. "Izoly iyi mi? "yazarsan forumda görürsün.

Ayrıca ekran kartına dikkat etmeye çalış çok fazla isinirsa oynatma yerinden sistemi. Çok başım yandı o seriden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı