X Xoxoxo Kilopat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 81 18 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar selam elimde olabildiğince eski bir laptopum var 9-10 senedir kullanıyorum şu an değiştirme gücüm yok laptopuma SSD takviyesi yaptım bayağı hızlandı şimdi RAM takviyesi yapmak istiyorum laptopumda 4 GB RAM var içini açıp baktığımda bir slot daha boş 8 GB daha takip 12 GB RAM yapmak istiyorum ancak bazı RAM 1.5 W ile çalışırken bazıları 1.35 W ile çalışıyor bilgisayarım 1600 MHz destekliyor almak istediğim RAM'de 1600 MHz ancak içindeki RAM kaç MHz ile çalıştığını bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Kullandığım laptop G6-2277et Notebook Core İ5-3210m-4gb-320gb-15.6-1gb-W8 Notebook Bılgısayar fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Almak istediğim RAM IZOLY 8gb Ddr3 1600mhz Ad8gd31600 Notebook Ram Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL uygun olur mu laptopum için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Arkadaşlar selam elimde olabildiğince eski bir laptopum var 9-10 senedir kullanıyorum şu an değiştirme gücüm yok laptopuma SSD takviyesi yaptım bayağı hızlandı şimdi RAM takviyesi yapmak istiyorum laptopumda 4 GB RAM var içini açıp baktığımda bir slot daha boş 8 GB daha takip 12 GB RAM yapmak istiyorum ancak bazı RAM 1.5 W ile çalışırken bazıları 1.35 W ile çalışıyor bilgisayarım 1600 MHz destekliyor almak istediğim RAM'de 1600 MHz ancak içindeki RAM kaç MHz ile çalıştığını bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Kullandığım laptop G6-2277et Notebook Core İ5-3210m-4gb-320gb-15.6-1gb-W8 Notebook Bılgısayar fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Almak istediğim RAM IZOLY 8gb Ddr3 1600mhz Ad8gd31600 Notebook Ram Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL uygun olur mu laptopum için teşekkürler.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.561 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #2 Izoly marka RAM almanı önermem. DDR3 SO-DIMM bulmalısın. "Izoly iyi mi? "yazarsan forumda görürsün. Ayrıca ekran kartına dikkat etmeye çalış çok fazla isinirsa oynatma yerinden sistemi. Çok başım yandı o seriden.
Izoly marka RAM almanı önermem. DDR3 SO-DIMM bulmalısın. "Izoly iyi mi? "yazarsan forumda görürsün. Ayrıca ekran kartına dikkat etmeye çalış çok fazla isinirsa oynatma yerinden sistemi. Çok başım yandı o seriden.
X Xoxoxo Kilopat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 81 18 Kasım 2022 #3 ChaosBoost dedi: Izoly marka RAM almanı önermem. DDR3 SO-DIMM bulmalısın. "Izoly iyi mi? "yazarsan forumda görürsün. Ayrıca ekran kartına dikkat etmeye çalış çok fazla isinirsa oynatma yerinden sistemi. Çok başım yandı o seriden. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi bilgisayar deli ısınıyor belki Bayadır temizlemediğim içindir
ChaosBoost dedi: Izoly marka RAM almanı önermem. DDR3 SO-DIMM bulmalısın. "Izoly iyi mi? "yazarsan forumda görürsün. Ayrıca ekran kartına dikkat etmeye çalış çok fazla isinirsa oynatma yerinden sistemi. Çok başım yandı o seriden. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi bilgisayar deli ısınıyor belki Bayadır temizlemediğim içindir
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.561 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #4 @Xoxoxo Sistemi kapat ve soğuduktan sonra içini aç. Bu 2 şeyi yaptıktan sonra kolay kolay sıkıntı çıkmaz.
@Xoxoxo Sistemi kapat ve soğuduktan sonra içini aç. Bu 2 şeyi yaptıktan sonra kolay kolay sıkıntı çıkmaz.
X Xoxoxo Kilopat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 81 18 Kasım 2022 #5 ChaosBoost dedi: @Xoxoxo Sistemi kapat ve soğuduktan sonra içini aç. Bu 2 şeyi yaptıktan sonra kolay kolay sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 8 gb ram taksam destekler mi bilgisayarım şuan şehir dışındayım bilgisayarım yanımda değil yoksa 4 gb ram mi almalıyım
ChaosBoost dedi: @Xoxoxo Sistemi kapat ve soğuduktan sonra içini aç. Bu 2 şeyi yaptıktan sonra kolay kolay sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 8 gb ram taksam destekler mi bilgisayarım şuan şehir dışındayım bilgisayarım yanımda değil yoksa 4 gb ram mi almalıyım
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.561 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #6 CPU-Z veya AIDA64 ile bakman lazım maksimum Laptopun desteklediği RAM boyutuna.