Psycho Megapat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #11 Aynı cihaz bende de var ayaklarım yanıyor arada sırada Recep abinin dediklerini yapmayı düşünüyorum ısınma sorunu hariç gerçekten çok güzel bir makine
Aynı cihaz bende de var ayaklarım yanıyor arada sırada Recep abinin dediklerini yapmayı düşünüyorum ısınma sorunu hariç gerçekten çok güzel bir makine
CarEnthusiast Kilopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #12 Cihan Ercan dedi: Merhaba arkadaşlar. Hp g6 laptop a sahibim. 1,5 yillik, şu sorun ortaya cikti. Laptop normal kullanimda 60 derece, zorlayınca 95 derece oluyor ama asıl sorun laptopun fan kısmı cd rom gibi titriyor. Bu neden olabilir Yardimlarinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Isınma konusunda Hp'lerde ısınma kronik...
Cihan Ercan dedi: Merhaba arkadaşlar. Hp g6 laptop a sahibim. 1,5 yillik, şu sorun ortaya cikti. Laptop normal kullanimda 60 derece, zorlayınca 95 derece oluyor ama asıl sorun laptopun fan kısmı cd rom gibi titriyor. Bu neden olabilir Yardimlarinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Isınma konusunda Hp'lerde ısınma kronik...