L Lseker Hectopat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2016 #1 Merhabalar, HP sitesinden baktığımda BIOS araçları kısmında UEFI güncellemesi görünüyor. Daha önce HP_TOOLS bölümü silindiği için bir türlü yükleyemedim. Yardımlarınız için şimdiden sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2016
Merhabalar, HP sitesinden baktığımda BIOS araçları kısmında UEFI güncellemesi görünüyor. Daha önce HP_TOOLS bölümü silindiği için bir türlü yükleyemedim. Yardımlarınız için şimdiden sağ olun.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 30 Kasım 2016 #2 Linki?
6 6262 Femtopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 bende hp g62 kullanıyorum bende senin dediğini bugün yaptım ama boşa deneme yapamasın benim bilgisiyar bozuldu deneme yeniden format atman gerekir
bende hp g62 kullanıyorum bende senin dediğini bugün yaptım ama boşa deneme yapamasın benim bilgisiyar bozuldu deneme yeniden format atman gerekir