Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 29 Kasım 2013 #2 Mavericks kurmayı deneyebilirsiniz: PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu | Technopat
slifer Hectopat Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 49 Makaleler 1 3 Aralık 2013 #3 Videoda okadar kolay görünüyor fakat ben daha hiçbirşey beceremedim. Bana yardım edebilecek birisi var mı acaba?
Videoda okadar kolay görünüyor fakat ben daha hiçbirşey beceremedim. Bana yardım edebilecek birisi var mı acaba?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Aralık 2013 #4 Eğer tek söyleyebildiğiniz hiçbir şey beceremedim ise zaten Hackintosh kuramazsınız.
S smyrna82 Megapat Katılım 5 Kasım 2013 Mesajlar 160 Makaleler 1 Yer İzmir-Yeşilyurt Daha fazla Meslek Memur 3 Aralık 2013 #5 Bu iş sabır işidir. İlk seferde kurabilen, neredeyse yoktur. Sabırlı ve azimli değilseniz zaten hiç girmeyin bu işe.
Bu iş sabır işidir. İlk seferde kurabilen, neredeyse yoktur. Sabırlı ve azimli değilseniz zaten hiç girmeyin bu işe.