HP G62 Broadcom 802.11n Wi-Fi Windows 7 sürücüsü

Ozanmeseci

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba HP G62 laptopum için Wi-Fi driver arıyorum Windows 7 Ultimate 64 Bit'e geçtim ve Wi-Fi driverim ve diğer driverlerim kurulu değildi ve bende HP'nin sitesine girdiğimde.

HP sonuçlarınızı derliyor. Bu işlem bilgisayarınıza ve bağlantı hızınıza bağlı olarak 3 dakika kadar bir zaman alabilir. Beklediğiniz için teşekkür ederiz.

Aradan 30 dk geçti ve hala sonuç yok şu an telefondan PC'ye kablo ile Wi-Fi veriyorum ama Wi-Fi gayet hızlı bu arada evde fiber var. İndirme işlemini yaparken modemin dibindeyim telefondanda denedim ama olmuyor. Elinizde varsa paylaşabilir misiniz sadece indirme yeri olursa mutlu olurum.

Donanım Kimliği:

PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_145C103C&REV_01

Maalesef aynı sorun bende de vardı, birkaç ay önce. Her yere sordum, cevaplar almaya çalıştım ama nafile. Tek çözüm Windows 8.1 kurmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden sitede vardı oluyordu şimdi siteye giremedim başka sitelerde olan driverlere çok güvenemiyorum

Bu sürücüyü kurmaya çalış bakalım.
ftp.hp.com/pub/softpaq/sp48501-49000/sp48591.exe

Eğer üstteki sürücü olmazsa alttaki sürücüyü kurmaya çalış. Alttaki sürücünün kurulumu biraz farklı, spoiler içerisinde anlattım.
1- Linke tıklayarak indir. Eğer tıklamana rağmen indirme başlamazsa, linki kopyalayıp yeni sekme aç ve URL kısmına yapıştırarak entera bas, böylelikle indirme başlayacaktır.

2- Bir klasör oluştur masaüstünde.

3- Bu indirdiğin dosyayı bir arşiv yöneticisi (WinRAR vs.) ile açıp içerisindeki her şeyi masaüstünde oluşturduğun klasörün içine at.

4- Daha sonra aygıt yöneticisine girip o donanım kimliğini attığın aygıta sağ tıklayarak "Sürücüyü güncelleştir" de.

5- Açılan sekmeden "Bilgisayarımdaki sürücülere göz at" de.

6- Sonra "Gözat" butonuna tıklayıp masaüstündeki içine dosya attığın klasörü seçerek "Tamam", sonra da "İleri" butonuna tıkla.

7- Sürücü yüklenmesi başlayacaktır, yüklenmesini bekle.

Driver Booster ile kurmuştum geriye klanları el ile yüklemeye çalışıyorum ekran kartı gibi.

Maalesef aynı sorun bende de vardı, birkaç ay önce. Her yere sordum, cevaplar almaya çalıştım ama nafile. Tek çözüm Windows 8.1 kurmak.
İlgili yazılımın Windows 7 sürücüsünü bulamamışsınız sadece. "Tek çözüm" demek yanlış bu durumda.

Hak verdiğim nokta, bu tarz üreticilerin kendi sitelerinde, bu ürünlerin sürücülerini kolaylıkla ulaşılabilir şekilde sunamaması.

Link verebilir misiniz? Driver Booster yanlış kuruyormuş sürücüleri.
@AJFA yardım eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denediniz mi? Benim de vereceğim sürücü bu olacaktı.

Çok teşekkur ederim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…