HP G62 çok ağır çalışıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, HP G62 model bilgisayarımda hiçbir şey çalışmıyor. 2 kere format atmayı denedim ama ekran kartı sürücüsü de yüklenmiyor, Chrome bile zar zor yükleniyor. Microsoft Store 30 dakikada açılıyor ve oturum açamıyorum, hesabımı giremiyorum. Ne olur yardımcı olun. Bunu çözemezsem bilgisayarsiz kalacağım.

Bu bilgisayara yapabileceğiniz en güzel iyilik Windows 8.1 Home sl kurmak olacaktır. HDD ve düşük RAM destekleyen laptopa 10 yüklenmez 4 GB RAM olsa da yüklenmez tepe takla gider.

Bu bilgisayara yapabileceğiniz en güzel iyilik Windows 8.1 Home sl kurmak olacaktır. HDD ve düşük RAM destekleyen laptopa 10 yüklenmez 4 GB RAM olsa da yüklenmez tepe takla gider.

Hocam SSD var laptopta ve 6 GB RAM ayrica 2 gün önce çok iyi çalışıyordu.

Son sürümü kendim bile kullanmıyorum. Sisteminiz biraz eski olduğu için önermiştim. İşlemci desteği olsun ekran kartı desteğinin olmaması da çok doğal.

Bu normal değil. 1 hafta önce Windows 11 akıcı çalışıyordu. Üstelik ekran kartı da yüklenmiyor.

Bu normal değil. 1 hafta önce Windows 11 akıcı çalışıyordu. Üstelik ekran kartı da yüklenmiyor.

Hocam Windows 11 daha çiceği burnunda şimdilik 8.1 de takılın 11 çıkınca oraya geçin o zaman. Sizle alakalı değil ama bu eski pcleri Windows 10 içinden geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…