HP Gaming Pavilion 15-DK0016NT alınır mı?

beratsapanci

Hectopat
Daha fazla  
Bu laptopu almayı düşünüyorum. İyi mi sizce? Yani sadece oyun olarak Valorant, CS, GTA oynarım. Yüksek FPS falan alabilir miyim, Max ayarlarda falan yardım edebilir misiniz?
Özellikleri HP Gaming Pavilion 15-DK0016NT 8up15EA i5 9300H 16 GB 512 GB SSD 15.6" FreeDOS notebook 1650 Ti DDR5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu laptopu almayı düşünüyorum. İyi mi sizce? Yani sadece oyun olarak Valorant, CS, GTA oynarım. Yüksek FPS falan alabilir miyim, Max ayarlarda falan yardım edebilir misiniz?
Özellikleri HP Gaming Pavilion 15-DK0016NT 8up15EA i5 9300H 16 GB 512 GB SSD 15.6" FreeDOS notebook 1650 Ti DDR5.

Yeterli miktarda FPS değerleri alırsınız.
Emsal marka modelleri satın almanızı öneririm. Acer ve Lenovo önerimdir.

Yeterli miktarda FPS değerleri alırsınız.
Emsal marka modelleri satın almanızı öneririm. Acer ve Lenovo önerimdir.

Bence 9300-H işlemcili bir laptop almak yerine bu laptopu alması daha mantıklı olur.

Bence 9300-H işlemcili bir laptop almak yerine bu laptopu alması daha mantıklı olur.

Bu laptoplardan iyi olanlarda var biliyorum ama bunu almak zorundayım gibi bir şey olduğu için sormak istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı