Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair RM 750 modeli uyumlu oluyor o zaman anladığım kadarıyla doğru mudur? Önerir misiniz? Çünkü bu PSU stokta yok ne zaman gelir bilmiyorum. bu yukarıdaki stokta olmayan attığım PSU önerir misiniz peki?
RM serisinde kalitesiz kapasitör kullanılıyor. Fiyatları da biraz uçuk. Onun yerine Core Reactor alın. Sıcak bakmıyorsanız Power Boost 750 Rage, Thermaltake GF1 ve FSP Hydro G gibi alternatifler var.
Açıkçası RM modeli de alınabilir ama fiyatı fazla pahalı.
Tom's Hardware'dan bir alıntı:
"Aslında bu güç kaynağında Çin işi kapasitörlerin olmasını pek umursamıyorum. Çünkü günümüzde kaliteli olarak görülen Japon kapasitörlerinin bile çoğu Çin'de üretiliyor.
RM serisinde kalitesiz kapasitör kullanılıyor. Fiyatları da biraz uçuk. Onun yerine Core Reactor alın. Sıcak bakmıyorsanız GF1, Power Boost 750 Rage, Thermaltake GF1 ve FSP Hydro G gibi alternatifler var.
Açıkçası RM modeli de alınabilir ama fiyatı fazla pahalı.
Tom's Hardware'dan bir alıntı:
"Aslında bu güç kaynağında Çin işi kapasitörlerin olmasını pek umursamıyorum. Çünkü günümüzde kaliteli olarak görülen Japon kapasitörlerinin bile çoğu Çin'de üretiliyor.
Bu biraz göreceli ve rakiplerine göre olmasına kalıyor.
Yoksa çok da kalitesiz değiller. Piyasadaki %90 modellerden daha iyi, 80+ Gold ve tam modüler olmasının yanı sıra garanti süresi de uzun.
Ben RM serisinin kapasitör muhabbetini fiyatı diğerlerine göre daha uçuk olduğuna bağlıyorum açıkçası çünkü oldukça kaliteli bir PSU. Ama alternatif olarak önerebileceğinizi de bakmak istiyorum fiyat olarak artısı olabilir.