HP H320 GS vs Sharkoon Rush ER3 vs Gamenote GH2016D

musqleron

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600 / SAPPHİRE PULSE RX 6600 / KİNGSTON FURY 16 (2x8) GB 3600 MHZ CL 17 / KİOXİA EZCERİA 1 TB M2 SSD / FSP HYPER 80+PRO 650W
ASUS TUF M3 / REDRAGON K509 DYAUS / GİGABYTE G24F
25 TL indirim kuponum var ve gayet uyguna geliyor ürünler.
İnternetten edindiğim bilgilere göre kaliteleri yakın ama fiyatları arasında çok fark var. Sizce hangi ürünü tercih etmeliyim?

Aralarında en iyisi H2016D. Onda da RGB açıkken cızırtı sorunu yaşayabilirsiniz. Alternatif olarak bunu öneririm N11 şart değilse:

Gamenote bu fiyat skalasında en iyilerden biri diyebilirim.

Gamenote bu fiyat skalasında en iyilerden biri diyebilirim.

Biliyorum hocam ama Sharkoon modelinin neredeyse iki katı fiyatı zaten idarelik alacağım fiyat farkına değer mi sizce?

Aralarında en iyisi H2016D. Onda da RGB açıkken cızırtı sorunu yaşayabilirsiniz. Alternatif olarak bunu öneririm N11 şart değilse:

Hocam aralarında en iyisi Gamenote olan evet ama neredeyse Sharkoon modelinin iki katı.
Zaten idare etsin diye alacağım ileride daha yüksek bir model almayı düşünüyorum.
Sizce fiyat farkına değer mi?

Hocam aralarında en iyisi Gamenote olan evet ama neredeyse Sharkoon modelinin iki katı.
Zaten idare etsin diye alacağım ileride daha yüksek bir model almayı düşünüyorum.
Sizce fiyat farkına değer mi?
Değer. Fiyatlar da artarsa sizin iş uzayabilir. En azından daha uzun süre kullanabilirsiniz bu 2 kulaklığı. Yine de size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı