HP H8K30EA Nasıl Bi' Bilgisayar

• Konuyu başlatan The Witcher
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 4.605
Bu tür markalar vatandan alınan kutulu ürünleri kullanmazlar, markasız oem ürünleri kullanırlar genellikle.

Böyle bir işlemci tabiki de var, google varken neden konu açtın anlamadım ama neyse :D
Intel® Core™ i7-4790S Intel HD Grafik Kartı 4600 ile (3,2 GHz, 8 MB önbellek, 4 çekirdekli)

Ekran kartıda kutusuz oem. Yani referansın referansının referansının referansı. Big-bang'ten iki saniye önce üretilmiş tek parça ekran kartı. Bu arada konuyu görüp bilgisayarı beğenen almak isteyen olursa vazgeçsin hemen. Sakın ha.
NVIDIA GeForce GTX 745 , 4 GB GDDR5 ayrılmış bellekli.

Bu tür markalar vatandan alınan kutulu ürünleri kullanmazlar, markasız oem ürünleri kullanırlar genellikle.

Böyle bir işlemci tabiki de var, google varken neden konu açtın anlamadım ama neyse :D
Intel® Core™ i7-4790S Intel HD Grafik Kartı 4600 ile (3,2 GHz, 8 MB önbellek, 4 çekirdekli)

Ekran kartıda kutusuz oem. Yani referansın referansının referansının referansı. Big-bang'ten iki saniye önce üretilmiş tek parça ekran kartı. Bu arada konuyu görüp bilgisayarı beğenen almak isteyen olursa vazgeçsin hemen. Sakın ha.
NVIDIA GeForce GTX 745 , 4 GB GDDR5 ayrılmış bellekli.
Kardeş oem orjinal anlamına gelmiyormu?ve ayrılmış bellek 12gb rami çok mu etkiler.pcyi tam alicakken sakın ha lafın kafamı kariştirdi.Şimdiden teşekkür ederim

Kardeş oem orjinal anlamına gelmiyormu?ve ayrılmış bellek 12gb rami çok mu etkiler.pcyi tam alicakken sakın ha lafın kafamı kariştirdi.Şimdiden teşekkür ederim

Oem ürünler ayrı satılan pc bileşenlerine denir. Orjinal demek değildir. Ayrılmış bellek ramin bi bölümünü kullanır. Bu bilgisayardaki ekran kartının kaç gb ram kullandığını bilmiyorum ama büyük bir ihtimal 4 gb kullanır. Ve ramin 8 Gb'a düşer. Birde bu bilgisayarı sakın alma bu paraya çok daha iyi bir bilgisayar toplanabilir. Konu açarsan arkadaşlar sana yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı