Şu da berki işini görür:RAM Konusunda kafası rahat olması için bunu tavsiye ederim, Win 11 kursa da sorun yaşamaz.
LENOVO Thinkbook 15 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512 Gbssd 15,6" Fhd Freedos Notebook 21a40038tx - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Thinkbook 15 Amd Ryzen 5 5500u 16gb 512 Gbssd 15,6" Fhd Freedos Notebook 21a40038tx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Olabilir hocam, güzel sisteme benziyor.Bunu alıp RAM takabilir:
HP 15S 68N33EA Ryzen 7 5825U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP 15S 68N33EA Ryzen 7 5825U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP 15S 68N33EA Ryzen 7 5825U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 11.795,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Harici ekran kartı olmayan ürünlerde AMD işlemci tercih etmek daha mantıklı dahili ekran kartları intel' e göre iyi oluyor.Şu da berki işini görür:
Huawei #N/A - Fiyatı, Yorumları
Huawei #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
RAM takarsan aslında daha iyi olur, Bu çok daha mantıklı duruyor.Bunu alıp RAM takabilir:
HP 15S 68N33EA Ryzen 7 5825U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP 15S 68N33EA Ryzen 7 5825U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP 15S 68N33EA Ryzen 7 5825U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 11.795,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şimdi o da bakmış sanırım bu modeller arasında bir tanesini alır. İleride büyük ihtimalle RAM yükseltme de yapacakmış kendisi.Harici ekran kartı olmayan ürünlerde AMD işlemci tercih etmek daha mantıklı dahili ekran kartları intel' e göre iyi oluyor.
Attığın üründe işini görür.
RAM takarsan aslında daha iyi olur, Bu çok daha mantıklı duruyor.
Şimdi o da bakmış sanırım bu modeller arasında bir tanesini alır. İleride büyük ihtimalle RAM yükseltme de yapacakmış kendisi.
HP 6G0C0EA/i5-1235U/8GB RAM/ 256GB SSD/15.6"/Win 11 Laptop Kömür Grisi
6G0C0EA/i5-1235U/8GB RAM/ 256GB SSD/15.6"/Win 11 Laptop Kömür Grisi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Huawei #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bak şimdi işi olmaz fazla ama örnek vereyim amd 6 çekirdek sayesinde fotoğrafları dışa aktarma gibi çok iş parçacıklı iş yükleri için intel olan modelin 2 P + 8 E çekirdeğinden daha iyi işler yapar.Şimdi o da bakmış sanırım bu modeller arasında bir tanesini alır. İleride büyük ihtimalle RAM yükseltme de yapacakmış kendisi.
HP 6G0C0EA/i5-1235U/8GB RAM/ 256GB SSD/15.6"/Win 11 Laptop Kömür Grisi
6G0C0EA/i5-1235U/8GB RAM/ 256GB SSD/15.6"/Win 11 Laptop Kömür Grisi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Pek sıcak bakmıyor hocam, ayrıyeten FreeDOS sisteme Windows kurmakla uğraşamaz. Ben kendisine önerdim hangisini seçerse.Bence o kadar para vereceğine benim attığım laptopu alması daha iyi olur. Hem 2 tane ekran kartı olmuş olur hem enerji tasarrufu hem de RAM yükseltirse tadından yenmez. O paralara dahili almak bence yakışmaz.
Hem depolama anlamında da iyi 1.sinden :
Pek sıcak bakmıyor hocam, ayrıyeten FreeDOS sistem uğraşamaz. Ben kendisine önerdim hangisini seçerse.
Pek sıcak bakmıyor hocam, ayrıyeten FreeDOS sisteme Windows kurmakla uğraşamaz. Ben kendisine önerdim hangisini seçerse.
Görünüş bakımından anladığım kadarıyla, bana söylediği ve istediği sistem bu:Hocam, yanlış anlaşılmasın niye sıcak bakmıyor acaba sadece fredoos oluşundan mı? Yoksa Windows'lu versiyonunu bulup atabilirim isterseniz.