HP i5-1235U sistem alınır mı?

Bütçe
13.000
Şu da berki işini görür:

Olabilir hocam, güzel sisteme benziyor.

Harici ekran kartı olmayan ürünlerde AMD işlemci tercih etmek daha mantıklı dahili ekran kartları intel' e göre iyi oluyor.
Attığın üründe işini görür.
RAM takarsan aslında daha iyi olur, Bu çok daha mantıklı duruyor.

Şimdi o da bakmış sanırım bu modeller arasında bir tanesini alır. İleride büyük ihtimalle RAM yükseltme de yapacakmış kendisi.

Bence o kadar para vereceğine benim attığım laptopu alması daha iyi olur. Hem 2 tane ekran kartı olmuş olur hem enerji tasarrufu hem de RAM yükseltirse tadından yenmez. O paralara dahili almak bence yakışmaz .

Hem depolama anlamında da iyi 1.sinden :

Bak şimdi işi olmaz fazla ama örnek vereyim amd 6 çekirdek sayesinde fotoğrafları dışa aktarma gibi çok iş parçacıklı iş yükleri için intel olan modelin 2 P + 8 E çekirdeğinden daha iyi işler yapar.
AMD daha kafama yatıyor benim.
İllaki ikisi arasında bişey almak istiyorsa huawei daha kafaya yatıyor.

Pek sıcak bakmıyor hocam, ayrıyeten FreeDOS sisteme Windows kurmakla uğraşamaz. Ben kendisine önerdim hangisini seçerse.

Pek sıcak bakmıyor hocam, ayrıyeten FreeDOS sistem uğraşamaz. Ben kendisine önerdim hangisini seçerse.

Hocam yanlış anlaşılmasın niye sıcak bakmıyor acaba sadece freddos oluşundan mı? Yoksa Windows'lu versiyonunu bulup atabilirim isterseniz.

Ayrıyeten kendisi veya bilgisayarcıya ucuz bir parayla Windows da kurabilir bence ama tabii ki takdir o kişinin.

Pek sıcak bakmıyor hocam, ayrıyeten FreeDOS sisteme Windows kurmakla uğraşamaz. Ben kendisine önerdim hangisini seçerse.

Önceki mesajda attığım 5825U'lu HP'yi alsın bence hem W11 var hem ucuz hem de donanım olarak daha güçlü düşündüğü cihazlardan.

Hocam, yanlış anlaşılmasın niye sıcak bakmıyor acaba sadece fredoos oluşundan mı? Yoksa Windows'lu versiyonunu bulup atabilirim isterseniz.
Görünüş bakımından anladığım kadarıyla, bana söylediği ve istediği sistem bu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…