Çözüldü HP ile nasıl iletişime geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

filozofunpiri

Decapat
Bilgisayarım diskini sıfırladım for at atarken sürücüleri görmüyor. HP'nin sitesinden baktığımda bilgisayarın model numarasını girdiğimde bilgisayarı görüyor ancak o bilgisayara ait sürücü bulunamadı diyor. Bu işletim sistemine ait sürücüleri internette bulduğumda diski görmüyor.

Teknik servise götürdüm bana bu hatayla karşılaştığını 11. Nesil cihazlarda bunun çok olduğunu ve HP firmasını arayıp durumu dile getirirsem bana o bilgisayara ait sürücü dosyalarını göndereceklerini söyledi. Kendisi de sorunu öyle çözmüş. HP numarasınada ulaşamıyorum...

Çözüm
Orada sürücü depolama bölümünde; İntel rapid storage teknoloji yazan iki sürücü var. Onlar indirilip format diskinin içine atılacak ve bu ekran geldiğinde onlar seçilecek. Sonra depolama görünecek ve format atılması lazım.

Rapid Storage buradan da alınabilir.

Ben konuya yanlış yerden baktım. Sürücü bulunamadı deyince açıklık verilmemiş. Ben normal Windows sürücüleri sandım ama iş başka çıktı. Format atmak için sürücü yani depolama yani disk görünmüyor sanırım.

Cihazın garantisi devam ediyorsa HP ile irtibata geçin.

Buradan oturum açıp desteğe başvurun.

Burada ise telefon ile destek alınacak ve servislerin bölgesini belirten sayfa var.

Olur tabi. Bilgisayarı olan komşu veya akraba varsa sayfadan sürücüleri indirip USB belleğe atılır.

BIOS yazan yerden bir şey indirmeyin de diğer ne lazımsa alın.

Olur tabi. Bilgisayarı olan komşu veya akraba varsa sayfadan sürücüleri indirip USB belleğe atılır.

BIOS yazan yerden bir şey indirmeyin de diğer ne lazımsa alın.
Hocam merhaba dediğimiz dosyayı çıkarttım.Yine aynı hatayı alıyorum.
20231028_115031.jpg
20231028_115041.jpg
20231028_115031.jpg

Orada sürücü depolama bölümünde; İntel rapid storage teknoloji yazan iki sürücü var. Onlar indirilip format diskinin içine atılacak ve bu ekran geldiğinde onlar seçilecek. Sonra depolama görünecek ve format atılması lazım.

Ben konuya yanlış yerden baktım. Sürücü bulunamadı deyince açıklık verilmemiş. Ben normal Windows sürücüleri sandım ama iş başka çıktı. Format atmak için sürücü yani depolama yani disk görünmüyor sanırım.

Burada ise telefon ile destek alınacak ve servislerin bölgesini belirten sayfa var.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam bilgisayardan yazıyorum sorunu çözdüm.çok TEŞEKKÜR EDERİM :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı