Crian Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 648 16 Aralık 2014 #11 Silinen üye dedi: Sahte olarak elbette kurabilirsin ama en iyisi @Silinen üye dediği yöntem. Genişletmek için tıkla... Diğer yöntem nasıl oluyor peki üniversite öğrencileri için mi geçerli sadece?
Silinen üye dedi: Sahte olarak elbette kurabilirsin ama en iyisi @Silinen üye dediği yöntem. Genişletmek için tıkla... Diğer yöntem nasıl oluyor peki üniversite öğrencileri için mi geçerli sadece?
S Shovery Ziyaretçi 16 Aralık 2014 #12 Kullanımı hakkında bilgim yok. @Recep Baltaş veya @Ali Güngör biliyor olabilir. Bizide aydınlatmış olurlar.
Kullanımı hakkında bilgim yok. @Recep Baltaş veya @Ali Güngör biliyor olabilir. Bizide aydınlatmış olurlar.
Zekcek Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #13 Crian dedi: Diğer yöntem nasıl oluyor peki üniversite öğrencileri için mi geçerli sadece? Genişletmek için tıkla... Ben şu anda onu kullanıyorum lise ve üniversite için geçerli. Kullanımı çok kolay. Dreamspark Nasıl Üye Olunur ?
Crian dedi: Diğer yöntem nasıl oluyor peki üniversite öğrencileri için mi geçerli sadece? Genişletmek için tıkla... Ben şu anda onu kullanıyorum lise ve üniversite için geçerli. Kullanımı çok kolay. Dreamspark Nasıl Üye Olunur ?
W wiebanju Hectopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #14 1500-1800 TL bütçem var ve oyun oynamak için toplattırmak istiyorum. Oyunları highda oynıyamam biliyorum ama en azından grafiği iğrenç ve fps i 20lerde olmasın .
1500-1800 TL bütçem var ve oyun oynamak için toplattırmak istiyorum. Oyunları highda oynıyamam biliyorum ama en azından grafiği iğrenç ve fps i 20lerde olmasın .
Crian Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 648 28 Ocak 2015 #15 @wiebanju Masaüstü bilgisayarlar bölümünde konu açman yeterli.