"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.
DDU’yu açtığınızda önce seçenekler ekranı gelecek karşınıza. Buradan mavi ile işaretlediğim seçeneğe tik koyun. Bu işlem yerine cihazın internet bağlantısını kesebilirsiniz.
Sonra karşınıza bu ekran gelecek. Burada kırmızı ile işaretlediğim yerdeki ayarları değiştireceksiniz. En baştaki seçeneği Ses Kartı olarak değiştirin. Ses Cihazını Seç kısmını da Realtek ile değiştirin.
Son olarak siyah ile işaretlediğim düğmeye basıp sürücünüzü kaldırma işlemini başlatın. Burada yeniden başlatmadan sürücüyü silerseniz yüksek ihtimalle sürücüyü kurarken aynı hatayı alırsınız. Bundan sonra Realtek sürücüsünü kurarken hata almamanız gerek.