U uesjnn Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #1 6 aydır HP laptop kullanmaktayım ve 256 kere pil döngüsü yaşamış. Sanki biraz fazla gibi. Laptopa zarar verir mi? Önlem vesaire nasıl alabilirim?
6 aydır HP laptop kullanmaktayım ve 256 kere pil döngüsü yaşamış. Sanki biraz fazla gibi. Laptopa zarar verir mi? Önlem vesaire nasıl alabilirim?
B bymusti Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #2 Oyun bilgisayarı ise normal. Bende de HP Victus varken oyun oynarken günde 3 kere falan şarja takıyorum.
Oyun bilgisayarı ise normal. Bende de HP Victus varken oyun oynarken günde 3 kere falan şarja takıyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 6 Mayıs 2024 #3 bymusti dedi: Oyun bilgisayarı ise normal. Bende de HP Victus varken oyun oynarken günde 3 kere falan şarja takıyorum. Genişletmek için tıkla... Niye şarjdan çıkarıyorsunuz ki oyun oynarken?
bymusti dedi: Oyun bilgisayarı ise normal. Bende de HP Victus varken oyun oynarken günde 3 kere falan şarja takıyorum. Genişletmek için tıkla... Niye şarjdan çıkarıyorsunuz ki oyun oynarken?
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.679 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2024 #4 bymusti dedi: Oyun bilgisayarı ise normal. Bende de HP Victus varken oyun oynarken günde 3 kere falan şarja takıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken şarjdan çıkarmak sağlıklı bir işlem değil.
bymusti dedi: Oyun bilgisayarı ise normal. Bende de HP Victus varken oyun oynarken günde 3 kere falan şarja takıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken şarjdan çıkarmak sağlıklı bir işlem değil.
tugra726 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 211 6 Mayıs 2024 #5 bymusti dedi: Oyun bilgisayarı ise normal. Bende de HP Victus varken oyun oynarken günde 3 kere falan şarja takıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim oyun laptoplarında daha iyi performans için şarjda oynnaması daha iyi.
bymusti dedi: Oyun bilgisayarı ise normal. Bende de HP Victus varken oyun oynarken günde 3 kere falan şarja takıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim oyun laptoplarında daha iyi performans için şarjda oynnaması daha iyi.
mekanik1335 Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #6 Çok geldi bana 256 döngü