HP Laptop Açılış ve Kapanış Sorunları

Lobosus

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Forumda yeniyim zaten sorunuma bir çözüm bulamadığım için foruma katılma gereği duydum.
Benim problemim bilgisayarın açılmaması, açılırken Caps Lock ışığının sürekli yanıp sönmesi. Ve az önce şunu fark ettim ki bilgisayar kapanmakta da sorun yaşıyor. Yani kapat tuşuna bastıktan sonra mouseu hareket ettirince yeniden ekran geliyor. Bu sorunun BIOS'dan kaynaklı olduğunu düşündüm ve bugün BIOS'u güncellemek için HP'nin sitesine girdim. En güncel sürümü bulup güncellemeye çalıştım ama resimde göreceğiniz gibi güncelleme tuşuna basamıyorum. Sorunun çözümünü de internette bulamadım. Acaba açılıp kapanmama sorunu cidden BIOS'dan mı kaynaklı ve eğer BIOS'dan kaynaklıysa neden BIOS'u güncelleyemiyorum? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :) Not: Sormadan söyleyeyim. PC'nin BIOS'u 2014 sürümü, benim yüklemeye çalıştığım 2018.

Ekran Görüntüsü (456).png

Arkadaşlar Pc ye format atıldı.Windows 10 a güncellenip biosu güncellendi.Artık açılırken 1 kere kapayıp açınca windows ekranı geliyor konu kilit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı