HP laptop format atarken disk 1 bölüm 3 seçilmiyor

Xorto

Hectopat
Daha fazla  
Format atarken disk gözükmüyordu. Bende USB'ye Intel Rapid Storage yükleyip sürücüleri yükledim. Sonra SSD gözüktü ama seçilmiyor. HP 15S-FQ2023NT

Dosya Ekleri

• 20250728_153442.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 17
  • 20250728_153501.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 16
Windows 11 24H2'de BitLocker varsayılan olarak açık gelir, formattan önce ayarlardan cihaz şifrelemesini kapatmanız gerekir.

Şimdi gördüm, BitLocker hatası veriyor ama ben hiç BitLocker kurmadım. Nasıl kaldıracağım?

Konudaki çözümü deneyin.

Ben yeni bilgisayar alınca ve yeniden başlatınca olmuştu bilgisayarınızı o diskten başlatın BitLocker ister bende istedi içinde girdiğiniz Microsoft hesabına giriş yapıp BitLocker anahtarlarına bakın PC niz için olani girin açılacak sonra BitLocker'ı PC de oradan kapatın ben öyle yaptım sende farklı olabilir.

Teşekkürler sorunu çözdüm ama format attıktan sonra masaüstüne atmak yerine yeniden format atma ekranına attı. Bende BIOS'tan manuel olarak boot seçtim, normal mi?

Teşekkürler sorunu çözdüm ama format attıktan sonra masaüstüne atmak yerine yeniden format atma ekranına attı. Bende BIOS'tan manuel olarak boot seçtim, normal mi?

BIOS'a girip boot kısmından Windows Boot Manager'i 1. Sıraya alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…