C cemkayall Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 83 2 Haziran 2020 #1 Windows 7 kurulu sisteme USB ile Windows 10 format atmayı düşünüyorum. Format atarken UEFI Boot Order'dan mı atmam gerekiyor? Son düzenleme: 1 Haziran 2020
Windows 7 kurulu sisteme USB ile Windows 10 format atmayı düşünüyorum. Format atarken UEFI Boot Order'dan mı atmam gerekiyor?
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2020 #2 cemkayall dedi: Format atarken UEFI Boot Order'dan mı atmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Windows'u UEFI olarak kuracaksan UEFI Boot Order dan USB diskini seçeceksin. Bir de legacy Support'u disable hale getirmez isen UEFI olarak kuramazsın.
cemkayall dedi: Format atarken UEFI Boot Order'dan mı atmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Windows'u UEFI olarak kuracaksan UEFI Boot Order dan USB diskini seçeceksin. Bir de legacy Support'u disable hale getirmez isen UEFI olarak kuramazsın.