HP Laptop Format Sorunu

Ali Çelik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde HP marka eski ve yorgun bir laptop var. Cihaz arkadaşıma ait yardım için bana getirdi ama bende sorunu pek anlayamadım. Pili kötü durumda bundan dolayı açılmıyor. Pilini söküp denediğimde de sorun çıkıyor. Cihazı formatlayıp windows.old klasöründen arkadaşımın verileri kurtarmak istiyorum ama format sırasında mavi ekran sorunuyla karşılaşıyorum. Durumla ilgili çok kısa bir video çektim. Linkten inceleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hard diski kendi laptobuma taktığımda missing operating system hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

İkinci disk olarak bağlarsan belki şansın olabilir. Aldığın hata işletim sistemi yok hatası ya UEFI olmayan sisteme UEFI kurulumlu disk taktın ya tersi ya Windows gitmiş ya da korktuğumuz gibi disk gitmiş. Disk gitmiş ise diski harici olarak bağlarsan belki dosyaları kurtarabiirsin.

En kolayı harici olarak bağlamak, masaüstüne de bağlayabilirsin ya da USB'den çalışan bir Linux ya da Windows TO GO ile diske ulaşmayı deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı