HP laptop güç ayarları

babylade

Picopat
Daha fazla  
HP laptopum sürekli üfleme halinde fan çalıştırıyor ve bu beni çıldırtmak üzere.
Markanın kendi sitesi güç ayarlarını düzenlemeyle düzelebileceğini belirtmiş ama sistemden sisteme farklılık yaratır mı bu ayarlar acaba?
Oyun oynuyorum, oyun kalitesini etkiler mi?
Ve son olarak bilgisayar yavaşlar mı veya aşırı mı ısınır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdaki ayarlamaları yaparsam acaba belirttiğim sorunları yaşar mıyım?

Güç ayarlarını düşürür iseniz eğer oyunda performans yok gibi bir şey olur. Fan gürültüsünü bu şekilde azaltmak işe yarar ama bence doğru bir çözüm değil. Cihazın son termal bakımı ne zaman yapıldı. Eğer son termal bakımdan beri uzun zaman geçmiş ise ısı problemi yaşıyor olabilirsiniz. Sıcaklık değerlerinizi paylaşır mısınız.

Kardeşim bu bilgisayarlar rezalet değiştir bunu hemen ısınır sonrada kapanmaya başlar.
Ayrıca bütçen falan fazla yoksa bi tane lenovo alabilirsin.
Bilgisayarı hepsiburada.com üzerinden distribütör garantili aldım. Acaba değişme durumu olabilir mi sağlıklı bi şekilde?
Veya geri iade?
Güç ayarlarını düşürür iseniz eğer oyunda performans yok gibi bir şey olur. Fan gürültüsünü bu şekilde azaltmak işe yarar ama bence doğru bir çözüm değil. Cihazın son termal bakımı ne zaman yapıldı. Eğer son termal bakımdan beri uzun zaman geçmiş ise ısı problemi yaşıyor olabilirsiniz. Sıcaklık değerlerinizi paylaşır mısınız.
Cihazı alalı 1 ay oldu. Hayır ısınma problemi yaşamıyorum.

Konuyu açan kişi bilgisayar modelini bir yerde belirtmiş mi ben mi göremedim?
Hayır belirtmedim, sanırım HP markasından kaynaklı çok ısınma ve ses problemi olmasından böyle söylüyor.
İsterseniz bunu iade edebilirsiniz.
Bunu derken ne demek istiyorsunuz anlamadım, kusura bakmayın. Biraz daha açar mısınız? Garantisi yüzünden mi böyle belirttiniz.

Ben de HP marka bir bilgisayar kullanıyorum şu ana kadar hiçbir ısınma problemi yaşamadım. 28 derece ortamda boşta en yüksek 45 derece, yükte en yüksek 80 derece. Notebook u ne zaman aldınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı