İşe yaramadi acaba ben mi yapamadim anlamadimSizinkiyle aynı BIOS için forumda bu yöntem paylaşılmış, deneyebilir misiniz bi'?
Insyde Gizli Tuşlarla BIOS Advanced Menüsü Açma
Arkadaşlar, benim bilgisayarımda oldu. Sizinkinde olmayabilir. Aşamalı bir şekilde anlatıyorum. Bu şekilde BIOS modlama uğraşmanız gerekmeyecek; Bilgisayar kapatın. Sonra açıp BIOS ekranına gelin. Bilgisayarınızı güç tuşu ile kapattıktan sonra hemen şu tuşlara sırayla basın: F4, 4, R, F, V, F5...www.technopat.net
Sizce biosumun modlanmis hali varmidir@Clowzydd Cihazda olmama ihtimali daha yüksek, o olmadıysa bu konu altında belirtilen F10+a ve maddeler halinde yazılan yöntemi de bir deneyin. Olmazsa Advanced BIOS'a erişiminiz yoktur.
![]()
Unlock Advanced BIOS Settings
i want to enter in advanced bios feature in my notebook laptop but i can't .I also tried the F10 +A but it didn't work on my laptop please tell me another way to enter advanced bios feature because I want to remove usable ram limith30434.www3.hp.com
Ben sadece apu sistemimda adanmis vram arttirmak istiyorum 512 mb gozukyor sadece adanmis vram de@Clowzydd Cihazda olmama ihtimali daha yüksek, o olmadıysa bu konu altında belirtilen F10+a ve maddeler halinde yazılan yöntemi de bir deneyin. Olmazsa Advanced BIOS'a erişiminiz yoktur.
![]()
Unlock Advanced BIOS Settings
i want to enter in advanced bios feature in my notebook laptop but i can't .I also tried the F10 +A but it didn't work on my laptop please tell me another way to enter advanced bios feature because I want to remove usable ram limith30434.www3.hp.com
BIOS mod sitelerine baktım da 1 tane çalışma var sadece, bilginiz yoksa girişmeyin denemeye derim karışık çünkü.Sizce BIOS'umun modlanmis hali var midir?
Ben sadece APU sistemimda adanmis VRAM arttirmak istiyorum 512 MB gozukyor sadece adanmis VRAM de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.