Çözüldü HP laptop inside H20 Advanced settings bölümü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Clowzydd

Centipat
HP laptopum var. BIOS'ta Advanced settings bölümü yok. Oradan adanmış VRAM değiştirecektim. APU sistemim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Clowzydd Cihazda olmama ihtimali daha yüksek, o olmadıysa bu konu altında belirtilen F10+a ve maddeler halinde yazılan yöntemi de bir deneyin. Olmazsa Advanced BIOS'a erişiminiz yoktur.

Sizinkiyle aynı BIOS için forumda bu yöntem paylaşılmış, deneyebilir misiniz bi'?

teşekürler deneyeceğim şimdi

İşe yaramadi acaba ben mi yapamadim anlamadim

Son düzenleme:
@Clowzydd Cihazda olmama ihtimali daha yüksek, o olmadıysa bu konu altında belirtilen F10+a ve maddeler halinde yazılan yöntemi de bir deneyin. Olmazsa Advanced BIOS'a erişiminiz yoktur.

Çözüm
Sizce biosumun modlanmis hali varmidir

Ben sadece apu sistemimda adanmis vram arttirmak istiyorum 512 mb gozukyor sadece adanmis vram de

Dosya Ekleri

• IMG_20240302_223001.jpg
    211,6 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Sizce BIOS'umun modlanmis hali var midir?

Ben sadece APU sistemimda adanmis VRAM arttirmak istiyorum 512 MB gozukyor sadece adanmis VRAM de
BIOS mod sitelerine baktım da 1 tane çalışma var sadece, bilginiz yoksa girişmeyin denemeye derim karışık çünkü.

Bunun dışında da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…