4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 21 Ağustos 2021 #1 Herkese iyi forumlar. HP 650 notebook PC kullanıyorum ve i3 2. nesil işlemci var onu i5 2. nesil veya i7 2. nesil yapabilir miyim acaba?
Herkese iyi forumlar. HP 650 notebook PC kullanıyorum ve i3 2. nesil işlemci var onu i5 2. nesil veya i7 2. nesil yapabilir miyim acaba?
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 21 Ağustos 2021 #2 2. nesle takıntınız mı var? Yapsanız da bir şey değişmez. Önemli olan i5'miş i7'ymiş değil, önemli olan nesil.
2. nesle takıntınız mı var? Yapsanız da bir şey değişmez. Önemli olan i5'miş i7'ymiş değil, önemli olan nesil.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 21 Ağustos 2021 #3 Laptoplarda değişmiyor diye biliyorum.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 21 Ağustos 2021 #4 dertlioyuncu dedi: Herkese iyi forumlar. HP 650 notebook PC kullanıyorum ve i3 2. nesil işlemci var onu i5 2. nesil veya i7 2. nesil yapabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimalle yaparsınız ama sistem desteklemeyebilir. Sistem direk POST bile vermeyebilir. Ama denemekten zarar gelmez.
dertlioyuncu dedi: Herkese iyi forumlar. HP 650 notebook PC kullanıyorum ve i3 2. nesil işlemci var onu i5 2. nesil veya i7 2. nesil yapabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Evet büyük ihtimalle yaparsınız ama sistem desteklemeyebilir. Sistem direk POST bile vermeyebilir. Ama denemekten zarar gelmez.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 21 Ağustos 2021 #5 AcRe Und dedi: Evet büyük ihtimalle yaparsınız ama sistem desteklemeyebilir. Sistem direk POST bile vermeyebilir. Ama denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Gelir hocam. Artık bir laptop'u olmayabilir.
AcRe Und dedi: Evet büyük ihtimalle yaparsınız ama sistem desteklemeyebilir. Sistem direk POST bile vermeyebilir. Ama denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Gelir hocam. Artık bir laptop'u olmayabilir.
xShat Picopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 96 Yer İstanbul 21 Ağustos 2021 #6 Laptoplarda pek fazla işlemci değişimini önermiyorum. Tabii zorunlu olmadığı süerce.
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 21 Ağustos 2021 #7 Genellikle işlemciler anakarta gömülü olarak geliyor diye biliyorum. Ayrıca laptop işlemci değişimi teknik olarak daha zor. Modelinizi iyice araştırmak lazım.
Genellikle işlemciler anakarta gömülü olarak geliyor diye biliyorum. Ayrıca laptop işlemci değişimi teknik olarak daha zor. Modelinizi iyice araştırmak lazım.
2 296356 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 422 Çözümler 2 21 Ağustos 2021 #8 dertlioyuncu dedi: Herkese iyi forumlar. HP 650 notebook PC kullanıyorum ve i3 2. nesil işlemci var onu i5 2. nesil veya i7 2. nesil yapabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Laptopu sökerek bakabilirsiniz yada CPU-Z ile anakart ve söket tipine bakın.
dertlioyuncu dedi: Herkese iyi forumlar. HP 650 notebook PC kullanıyorum ve i3 2. nesil işlemci var onu i5 2. nesil veya i7 2. nesil yapabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Laptopu sökerek bakabilirsiniz yada CPU-Z ile anakart ve söket tipine bakın.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 21 Ağustos 2021 #9 AAksungur dedi: 2. nesle takıntınız mı var? Yapsanız da bir şey değişmez. Genişletmek için tıkla... Takıntım yok bir yerde gördüm anakart hangi işlemci nesili ise aynı nesil oluyor demişler. Nasıl bir şey değişmez. Linus Sebastian dedi: Laptopu sökerek bakabilirsiniz ya da CPU-Z ile anakart ve söket tipine bakın. Genişletmek için tıkla... Size atsam anlayabilir misiniz CPU Z de Hangi yeri atayım.
AAksungur dedi: 2. nesle takıntınız mı var? Yapsanız da bir şey değişmez. Genişletmek için tıkla... Takıntım yok bir yerde gördüm anakart hangi işlemci nesili ise aynı nesil oluyor demişler. Nasıl bir şey değişmez. Linus Sebastian dedi: Laptopu sökerek bakabilirsiniz ya da CPU-Z ile anakart ve söket tipine bakın. Genişletmek için tıkla... Size atsam anlayabilir misiniz CPU Z de Hangi yeri atayım.
2 296356 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 422 Çözümler 2 21 Ağustos 2021 #10 dertlioyuncu dedi: Takıntım yok bir yerde gördüm anakart hangi işlemci nesili ise aynı nesil oluyor demişler. Nasıl bir şey değişmez. Size atsam anlayabilir misiniz CPU Z de Hangi yeri atayım. Genişletmek için tıkla... Mainboard sekmesinde olması lazım.
dertlioyuncu dedi: Takıntım yok bir yerde gördüm anakart hangi işlemci nesili ise aynı nesil oluyor demişler. Nasıl bir şey değişmez. Size atsam anlayabilir misiniz CPU Z de Hangi yeri atayım. Genişletmek için tıkla... Mainboard sekmesinde olması lazım.