raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #11 9kag.10 dedi: Trend Micro ile yaptım bir şey çıkmadı Birader Lisanslı virüs tarayıcısı Olm şaka mısınız o kadar para verdik trend Micro paralı virüs tarayıcısı Genişletmek için tıkla... Ona lara vermek yerine 30 gün ücretsiz kaspersky alırım
9kag.10 dedi: Trend Micro ile yaptım bir şey çıkmadı Birader Lisanslı virüs tarayıcısı Olm şaka mısınız o kadar para verdik trend Micro paralı virüs tarayıcısı Genişletmek için tıkla... Ona lara vermek yerine 30 gün ücretsiz kaspersky alırım
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #12 Playboi dedi: Ne olur ne olmaz Kaspersky ile taratın. Genişletmek için tıkla... Tarattım fakat bir şey çıkmadı?
Playboi dedi: Ne olur ne olmaz Kaspersky ile taratın. Genişletmek için tıkla... Tarattım fakat bir şey çıkmadı?
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #13 9kag.10 dedi: Tarattım fakat bir şey çıkmadı? Genişletmek için tıkla... Antivirüslerden gizlenen virüs çeşitleri de var.Ama karşılaşması zor formatlayın pc yi?
9kag.10 dedi: Tarattım fakat bir şey çıkmadı? Genişletmek için tıkla... Antivirüslerden gizlenen virüs çeşitleri de var.Ama karşılaşması zor formatlayın pc yi?
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 21 Eylül 2023 #14 9kag.10 dedi: Tarattım fakat bir şey çıkmadı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam o zaman. Durduk yere tam ekrandan çıkması daha önce pek örneğini gördüğüm bir hata türü değil.
9kag.10 dedi: Tarattım fakat bir şey çıkmadı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam o zaman. Durduk yere tam ekrandan çıkması daha önce pek örneğini gördüğüm bir hata türü değil.
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #15 Playboi dedi: Bilemiyorum hocam o zaman. Durduk yere tam ekrandan çıkması daha önce pek örneğini gördüğüm bir hata türü değil. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs bulaşmaz ben 30 gündür bir şey indirmedim tıklamadım (linklere)
Playboi dedi: Bilemiyorum hocam o zaman. Durduk yere tam ekrandan çıkması daha önce pek örneğini gördüğüm bir hata türü değil. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs bulaşmaz ben 30 gündür bir şey indirmedim tıklamadım (linklere)
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #16 Playboi dedi: Bilemiyorum hocam o zaman. Durduk yere tam ekrandan çıkması daha önce pek örneğini gördüğüm bir hata türü değil. Genişletmek için tıkla... Bu rat olabilir mi?Ben rat yediğimde tam ekrandan çıkmıştı.Ama bunda kaspersky.bulamıyor. 9kag.10 dedi: Hocam virüs bulaşmaz ben 30 gündür bir şey indirmedim tıklamadım (linklere) Genişletmek için tıkla... Formatlayın o zaman pc yi.
Playboi dedi: Bilemiyorum hocam o zaman. Durduk yere tam ekrandan çıkması daha önce pek örneğini gördüğüm bir hata türü değil. Genişletmek için tıkla... Bu rat olabilir mi?Ben rat yediğimde tam ekrandan çıkmıştı.Ama bunda kaspersky.bulamıyor. 9kag.10 dedi: Hocam virüs bulaşmaz ben 30 gündür bir şey indirmedim tıklamadım (linklere) Genişletmek için tıkla... Formatlayın o zaman pc yi.
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 21 Eylül 2023 #17 raxemüller dedi: Bu RAT olabilir mi? Ben RAT yediğimde tam ekrandan çıkmıştı. Ama bunda Kaspersky. Bulamıyor. Formatlayın o zaman PC'yi. Genişletmek için tıkla... Kaspersky o tarz virüsleri anında tespit eder.
raxemüller dedi: Bu RAT olabilir mi? Ben RAT yediğimde tam ekrandan çıkmıştı. Ama bunda Kaspersky. Bulamıyor. Formatlayın o zaman PC'yi. Genişletmek için tıkla... Kaspersky o tarz virüsleri anında tespit eder.
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #18 raxemüller dedi: Bu rat olabilir mi?Ben rat yediğimde tam ekrandan çıkmıştı.Ama bunda kaspersky.bulamıyor. Formatlayın o zaman pc yi. Genişletmek için tıkla... Hocam formattan başka bir yolu yokmu hayatımda format atmayı denemedim
raxemüller dedi: Bu rat olabilir mi?Ben rat yediğimde tam ekrandan çıkmıştı.Ama bunda kaspersky.bulamıyor. Formatlayın o zaman pc yi. Genişletmek için tıkla... Hocam formattan başka bir yolu yokmu hayatımda format atmayı denemedim
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #19 Bu zamana kadar format atmadiysan bir format at kendine gelsin PC. Sonra bakımlarını yaptır. 9kag.10 dedi: Hocam formattan başka bir yolu yok mu hayatımda format atmayı denemedim. Genişletmek için tıkla... Bir bilgisayarcı atar ucuz bir miktara.
Bu zamana kadar format atmadiysan bir format at kendine gelsin PC. Sonra bakımlarını yaptır. 9kag.10 dedi: Hocam formattan başka bir yolu yok mu hayatımda format atmayı denemedim. Genişletmek için tıkla... Bir bilgisayarcı atar ucuz bir miktara.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #20 9kag.10 dedi: Hocam formattan başka bir yolu yokmu hayatımda format atmayı denemedim Genişletmek için tıkla... Bilfisayarcıya götür.
9kag.10 dedi: Hocam formattan başka bir yolu yokmu hayatımda format atmayı denemedim Genişletmek için tıkla... Bilfisayarcıya götür.