HP laptop şarj olmuyor

lkmjlp

Centipat
HP marka bilgisayarıma Max 1 ay önce (1 ay bile olmadı) yan sanayi batarya aldım. Ama bugün şarj almamaya başladı. Şarj oluyor gösteriyor ama saatlerdir 0. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP marka bilgisayarıma Max 1 ay önce (1 ay bile olmadı) yan sanayi batarya aldım. Ama bugün şarj almamaya başladı. Şarj oluyor gösteriyor ama saatlerdir 0. Ne yapmalıyım?
1 Ay en kalitesiz ürünün bozulması için bile erken bir süre. Bence satın aldığınız yer ile durumu görüşün, mümkünse ücret iadesi talebinde bulunun. Eğer ki başka bir ürün ile değişim yapmak isterseniz de aynı sorunu yaşatmayacak bir ürün almaya çalışın.

Yan sanayiye bulaşmayın hocam. Sorun bariz ortada. Orijinal bir batarya almalısınız.

HP bataryaları özel olarak üstlerinde çip barındırıyor. Sahte güç kaynağı ve batarya kullanınca sıkıntı çıkıyor.

5 seneden eski hp marka bir laptopunuz varsa orj pil bulmak imkansıza yakın. Ben de uzun süredir arıyorum. Hp enxy x360 için mb04xl orj pil yok. Hp nin resmi yanıtı; " 5 seneden eski laptoplar ömrünü tamamlandığından pil tedarik edemiyoruz"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…