HP laptop SSD yükseltmesi sonrası Wi-Fi sorunu

Ceren812

Femtopat
Merhaba. HP bilgisayarımın harddiskinde zamanla sorun olmuştu. Bugün Samsung Evo 860 SSD alıp taktırdım.
Fakat Wi-Fi'ye bağladığımda normalde çeken oda da asla çekmiyor. Çekmesi için modemin dibine kadar girmem gerekiyor. Modemin yanında olmama rağmen çekmesi yine sıkıntılı gidip geliyor yani. Telefonumda, evdeki diğer bilgisayarda böyle bir sorun yok. İnternetten araştırdığımda Drive güncellemesi yapın diyor, tüm güncellemeleri yaptım zaten SSD takıldıktan sonra. Wireless adaptörü sorunu olabilir mi ?(Bunun dışında hiçbir problem yok bilgisayarım aşırı hızlandı) öyleyse bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler. ( Bu arada az önce oyun kurmayı denedim, oyunu kuruyor fakat internete girince hala vasat.)
Bilgisayar özelliklerim;
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i7-4510U CPU @ 2.00GHz 2.60 GHz.
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD takarken yanlışlıkla Wi-Fi adaptörünün antenlerinden birine zarar vermiş ya da çıkarmış olma ihtimaliniz var mı ?

SSD'nin çevresinde ise Wi-Fi adaptörü yerinden oynamış olabilir onun tekrar bir kontrol etmende fayda var bence ...

SSD'nin çevresinde ise Wi-Fi adaptörü yerinden oynamış olabilir onun tekrar bir kontrol etmende fayda var bence ...
SSD'yi Mediamarkt teknik çalışanlarına taktırdım, bu sorun çözülmezse tekrar oraya götürebilirim. Veya USB wifi adaptörü işe yarar mı ?
SSD'yi Mediamarkt teknik çalışanlarına taktırdım, bu sorun çözülmezse tekrar oraya götürebilirim. Veya USB wifi adaptörü işe yarar mı ?
SSD takarken yanlışlıkla Wi-Fi adaptörünün antenlerinden birine zarar vermiş ya da çıkarmış olma ihtimaliniz var mı?

SSD'yi MediaMarkt teknik çalışanlarına taktırdım, bu sorun çözülmezse tekrar oraya götürebilirim. Veya USB Wi-Fi adaptörü işe yarar mı?

Adaptörü boşver sen bence. Hakkın o senin eğer mediamarkt zarar verdiyse. Driverları da güncellemeyi deneyebilirsin ama ben de antenlerden şüphelenmiyor değilim.

Hatırladığım kadarıyla bilgisayarı yükseltmeden önce de böyle bir sorunum vardı. Oyun vs oynarken yine modemin dibine giriyordum bir süre. Dediğiniz gibi MediaMarkt çalışanları zarar vermediyse bile ondan önce zarar görmüş olma ihtimali var (içini hiç açmadım daha önce ama..) Driver'ları zaten güncelledim. Bunlara rağmen adaptör işe yarar mı, yarasa bile ne kadar farkeder onu merak ediyorum.

Odadayken wifi simgesi 1 çekiyorsa bu adaptörle full olur mu sizce ?
O kadar ayrıntısını bilemeyeceğim ama aşağıda alıntıladığım mesajı dikkate alsanız iyi olur.

Adaptörü boşver sen bence. Hakkın o senin eğer mediamarkt zarar verdiyse. Driverları da güncellemeyi deneyebilirsin ama ben de antenlerden şüphelenmiyor değilim.

Yüksek ihtimalle SSD takarken bir hata yaptılar. Gidip konuşmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…