HP laptop vs MacBook

ömer1201

Picopat
Daha fazla  
Yazın kendime çalışıp laptop almak istiyorum. Yazılım için hangisini almalıyım? Pek oyun oynamam.

Cihazların tam modeli ve bütçeniz nedir? Alacağınız zaman konu açmanız daha mantıklı olur.

Cihazların tam modeli ve bütçeniz nedir? Alacağınız zaman konu açmanız daha mantıklı olur.

Şimdiden kafamda kararlaştırmak istiyorum o yüzden açtım model fark etmez sadece yazılım için MacBook mu HP mi almalıyım bunu merak ediyorum.

Şimdiden kafamda kararlaştırmak istiyorum o yüzden açtım model fark etmez sadece yazılım için MacBook mu HP mi almalıyım bunu merak ediyorum.

Çok geniş bir soru. Laptop var laptop var. Yeni başlayacağınızı hatırlıyorum yanlışım yoksa. 16 GB RAM olan herhangi bir laptop işinizi görür bence başlangıç için. MacBook alacaksanız eğer ekosistem veya iOS için yazılım geliştirme yapmanız ön planda ise öneririm yoksa Windows veya Linux bir laptop da işinizi hayli hayli görecektir.

Her ikisiyle de yazilim gelistirme yaparsin, hangi alanda gelistirme yapacagina ve laptoptan beklentine gore degisir. Ben Macbook kullaniyorum uzun suredir, unix standardina yakinligi ekosistemi ve IOS gelistirme imkanlari nedeniyle tercih ettim; batarya suresi, performansi ve sessizligi de cabasi oldu acikcasi. Linux makinede IDE acar acmaz fanlar bagiriyor ve uzun sure Mac kullandiktan sonra konforsuz geliyor.

Ben de bir ara Macbook almayı düşündüm ama Windows kadar geniş bir uygulama yelpazesi olmadığı için ve de Apple gibi bir firmanın para tuzaklarına düşmek istemediğim için vazgeçtim. HP güzel iş bilgisayarları üretiyor. IOS geliştirme yapmayacaksınız Apple alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…