HP laptop Wi-Fi bağlantısını görmüyor

Periyox

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, grubta yeniyim ilk konum. Bugün kaç saattir yaşadigim bir sorun var. Laptop aldım yeni HP. İşletim sistemi Windows 10 kurdum her şey sorunsuz oldu fakat saatlerdir Wi-Fi gözükmüyor. Onunla uğraşıyorum. Yapmadığım şey kalmadı. Wi-Fi surucusu yukluyom aygıt yöneticisinde yine yok ondan önce format attım düzelir diye ama maalesef düzelmedi. Bilmiyorum yazılımsal bir sorun mu tam ne ama mağdur gibi kaldım. Ethernet baglı şu an onunla gerçeklestiriyom her şeyi. Nasıl düzeltilir? Yardımcı olabilecek varsa şimdiden sağ olasın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-06-00-27-58-388_trendyol.com.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20230306_002818.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 50

Bunu telefondan indirin.Laptopa bağlayıp, laptopa atın. Sonra yeniden başlatın ve Wi-Fi yüklenmiş olacak. https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp142501-143000/sp142614.exe

Ondan sonra bu attığım siteden ses ve chipset indirin, ekran kartı APU ise oradan indirin. HP 15.6 inch Laptop PC 15-e2000 (2K3D8AV) Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği

Hocam kendi sitesinden indirip USB ile aktarmayı deneyin. Eğer yanınızda cihaz yoksa temiz önyükleme ile bilgisyarı yeniden başlatıp Windows ağ driverı ile internete bağlanacaksınız bu modda siteye girip indirmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır aksine daha iyi olur bütün sürücüleri iner güncel bütün sürücüler Windows guncellemleri ve sürücüler.

Tamamdır. Yardımınız için sağ olun tekrardan hocam, iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…