L leasterr Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #1 Windows 10 HP marka laptopum açılmıyor, açtıktan sonra mavi ekran veriyor. Bir sorunla karşılaştı, yeniden başlatılması gerekiyor diyor. Ondan sonra boot device not found hatası veriyor. BIOS şifremi unuttum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2023
Windows 10 HP marka laptopum açılmıyor, açtıktan sonra mavi ekran veriyor. Bir sorunla karşılaştı, yeniden başlatılması gerekiyor diyor. Ondan sonra boot device not found hatası veriyor. BIOS şifremi unuttum. Ne yapmalıyım?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #2 Boot menu'ye gir ve Win boot manager'ı ilk sıraya alıp dene. Olmazsa önemli verilerin yoksa temiz kurulum yap ve akabinde disk testleri yap. Artı 0 Eksi
Boot menu'ye gir ve Win boot manager'ı ilk sıraya alıp dene. Olmazsa önemli verilerin yoksa temiz kurulum yap ve akabinde disk testleri yap.
KS KS L leasterr Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #3 claus dedi: Boot menu'ye gir ve Win boot manager'ı ilk sıraya alıp dene. Olmazsa önemli verilerin yoksa temiz kurulum yap ve akabinde disk testleri yap. Genişletmek için tıkla... F10 basıyorum şifre istiyor şifreyi unuttum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
claus dedi: Boot menu'ye gir ve Win boot manager'ı ilk sıraya alıp dene. Olmazsa önemli verilerin yoksa temiz kurulum yap ve akabinde disk testleri yap. Genişletmek için tıkla... F10 basıyorum şifre istiyor şifreyi unuttum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #4 BIOS'a değil boot menu'ye gireceksin. Artı 0 Eksi
KS KS L leasterr Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #5 claus dedi: BIOS'a değil boot menu'ye gireceksin. Genişletmek için tıkla... claus dedi: BIOS'a değil boot menu'ye gireceksin. Genişletmek için tıkla... Nasıl giriyoruz? Artı 0 Eksi
claus dedi: BIOS'a değil boot menu'ye gireceksin. Genişletmek için tıkla... claus dedi: BIOS'a değil boot menu'ye gireceksin. Genişletmek için tıkla... Nasıl giriyoruz?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #6 Laptop tam modelin nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS L leasterr Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #7 claus dedi: Laptop tam modelin nedir ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama 5-6 yılı var. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #8 Altınya yazabilir. Modele göre aratıp boot tuşu hangisi olduğunu öğren. Artı 0 Eksi
KS KS L leasterr Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #9 claus dedi: Boot menu'ye gir ve Win boot manager'ı ilk sıraya alıp dene. Olmazsa önemli verilerin yoksa temiz kurulum yap ve akabinde disk testleri yap. Genişletmek için tıkla... Direk format atacağım ama laptopu açar açmaz ekran donuyor, mavi ekran veriyor. Artı 0 Eksi
claus dedi: Boot menu'ye gir ve Win boot manager'ı ilk sıraya alıp dene. Olmazsa önemli verilerin yoksa temiz kurulum yap ve akabinde disk testleri yap. Genişletmek için tıkla... Direk format atacağım ama laptopu açar açmaz ekran donuyor, mavi ekran veriyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #10 Boot menu'den bootable USB'yi seçip deneyeceksin. Artı 0 Eksi