Metelee Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #11 8keyd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Başka bir forumda başka bir soru sorma izni var mı bilmiyorum fakat acaba win 11 23h2 iso sunu microsoftun kendi sayfasından indirebilir miyim acaba?
8keyd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Başka bir forumda başka bir soru sorma izni var mı bilmiyorum fakat acaba win 11 23h2 iso sunu microsoftun kendi sayfasından indirebilir miyim acaba?
ZODIAC12 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #12 8keyd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son birşey sorayım hocam sizlere. Home Pro Education ve home single language çıktı. Hangisi iyi?
8keyd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son birşey sorayım hocam sizlere. Home Pro Education ve home single language çıktı. Hangisi iyi?
Metelee Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #13 Çözülmesine sevindim isterseniz @8keyd in yaptığı yoruma çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.
ZODIAC12 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #14 Metelee dedi: Çözülmesine sevindim isterseniz @8keyd in yaptığı yoruma çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum. Yükledi falan ama tekrar başa sardı kuruluma. Neden oldu acaba bu? İşaretlemeyi de bilmiyorum nasıl yapacağım? Yapayım hemen
Metelee dedi: Çözülmesine sevindim isterseniz @8keyd in yaptığı yoruma çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum. Yükledi falan ama tekrar başa sardı kuruluma. Neden oldu acaba bu? İşaretlemeyi de bilmiyorum nasıl yapacağım? Yapayım hemen
Metelee Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #15 ZODIAC12 dedi: Hocam kurdum. Yükledi falan ama tekrar başa sardı kuruluma. Neden oldu acaba bu? İşaretlemeyi de bilmiyorum nasıl yapacağım? Yapayım hemen Genişletmek için tıkla... Geri sayım ekranında USB belleğinizi çıkardınız mı?
ZODIAC12 dedi: Hocam kurdum. Yükledi falan ama tekrar başa sardı kuruluma. Neden oldu acaba bu? İşaretlemeyi de bilmiyorum nasıl yapacağım? Yapayım hemen Genişletmek için tıkla... Geri sayım ekranında USB belleğinizi çıkardınız mı?