HP laptop Windows 11'e geçtikten sonra çok ısınmaya başladı

Talfa

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x8 GB 2666 MHz
SSD veya HDD modeli
512 GB NVME SSD
Ekran kartı
MX110
Anakart
HP
İşlemci
i5 10210U
Windows 11'e geçtim. Kurulurken fanların sesi fazlaydı. Sonra kurulunca fan sesleri gene yüksekti. Sürücüleri kurdum ve HWMonitor ile sıcaklık değerlerine baktım. Boşta 50 derece olan işlemci şimdi boşta 75 derece oluyor. Çözümü var mı yoksa Windows 10 kullanayım mı? Batarya %20 dolu iken şarj ışığı tam dolu anlamında yanıyor bir de.

Sürücüler tam olarak kurulu mu? Ayrıca güç yönetimi kısmından herhangi farklı bir ayar yaptınız mı?

Veya format atarken BIOS üzerinde yanlış bir ayar yapmadınız değil mi?

Sürücüler tam olarak kurulu mu? Ayrıca güç yönetimi kısmından herhangi farklı bir ayar yaptınız mı?

Veya format atarken BIOS üzerinde yanlış bir ayar yapmadınız değil mi?

NVIDIA GeForce sürücülerini NVIDIA App üzerinden kurdum. Format atarken BIOS kullanmadım boot menü kullandım. Güç yönetiminde güç tasarrufu kullanıyorum. Diğer sürücüleri Windows Update ile kurdum.

NVIDIA GeForce sürücülerini NVIDIA App üzerinden kurdum. Format atarken BIOS kullanmadım boot menü kullandım. Güç yönetiminde güç tasarrufu kullanıyorum. Diğer sürücüleri Windows Update ile kurdum.
Görev yöneticisinde fazla işlemci veya ekran kartı kullanan bir şey var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…