HP laptopa format atarken ekran karıncalanıyor

rr1907

Megapat
Daha fazla  
HP laptopa format atarken ekran bir anda renkli renkli şekilde karıncalanıyor. Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
HP laptopa format atarken ekran bir anda renkli renkli şekilde karıncalanıyor. Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim...

Hocam modeli nedir?

Hocam LCD kablosu gevşemiş olabilir. Ya da ekran kartı çipi bozulmuştur.

HP laptop 15-BW0xx

Hocam Windows kurulum ekranında ekran kartı sürücülerini yükleyemiyor da olabilir.

Hocam LCD kablosu gevşemiş olabilir. Ya da ekran kartı çipi bozulmuştur.
Laptop normal şekilde çalışıyor bir sorun yok. USB'yi takıyorum, başlatma olarak format USB'sini seçiyorum, HP logolu ekran geliyor, ardından karıncalı ekran geliyor işlem yapılmıyor. Mecbur tekrar başlatıyorum.

Hocam o zaman sorun format USB'sinde.

Hocam o zaman sorun format USB'sinde.

Hocam BIOS'unuz eskimi yani MBR mi GPT (UEFI) mi?

Hocam kurulum ekranından çıkın. Masaüstüne geri dönün. Arama çubuğuna sistem bilgisi yazın. BIOS modu bölümünü bulun. Bu bölümde MBR mi yazıyor GPT mi?

Dosya Ekleri

• 1746537742349.png
    1,5 KB · Görüntüleme: 29
Kronik galiba bilmiyorum çözümünü.

"BIOS Modu : Eski" yazıyor.

Hocam o zaman USB'ye ISO doyasını MBR olarak yazdırmanız gerekiyor.
Deniyeyim hemen

Hocam o zaman USB'ye ISO doyasını MBR olarak yazdırmanız gerekiyor.
Hocam denedim fakat olmadı. Hatta bir önceki Win10 sürümünü indirdim bu sefer yine olmadı.

Deniyeyim hemen

Hocam denedim fakat olmadı. Hatta bir önceki Win10 sürümünü indirdim bu sefer yine olmadı.
Arkadaşlar sorun devam ediyor, bir türlü çözüm yolu bulamadım ne kadar araştırma yapsam da. Bu konuda yardımcı olabilecek olan yok mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…