ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #11 TheDarkMan_0 dedi: İlk seçeneği seçip Enter'a bas. Genişletmek için tıkla... Tıkladım sonra yeşil kırmızı mavi şeyler çıktı biraz bekledim kalınca PC'yi kapattım açtım Windows 10'a geri döndü.
TheDarkMan_0 dedi: İlk seçeneği seçip Enter'a bas. Genişletmek için tıkla... Tıkladım sonra yeşil kırmızı mavi şeyler çıktı biraz bekledim kalınca PC'yi kapattım açtım Windows 10'a geri döndü.
T TheDarkMan_0 Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #12 ulman dedi: Tıkladım sonra yeşil kırmızı mavi şeyler çıktı biraz bekledim kalınca PC'yi kapattım açtım Windows 10'a geri döndü. Genişletmek için tıkla... Yeşil kırmızı mavi şeyler ne anlamadım.
ulman dedi: Tıkladım sonra yeşil kırmızı mavi şeyler çıktı biraz bekledim kalınca PC'yi kapattım açtım Windows 10'a geri döndü. Genişletmek için tıkla... Yeşil kırmızı mavi şeyler ne anlamadım.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #13 TheDarkMan_0 dedi: Yeşil kırmızı mavi şeyler ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ekran komple yeşil kırmızı mavi oldu.
TheDarkMan_0 dedi: Yeşil kırmızı mavi şeyler ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ekran komple yeşil kırmızı mavi oldu.
T TheDarkMan_0 Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #14 ulman dedi: Ekran komple yeşil kırmızı mavi oldu. Genişletmek için tıkla... Bir şey yazmadımı ne kadar bekledin?
ulman dedi: Ekran komple yeşil kırmızı mavi oldu. Genişletmek için tıkla... Bir şey yazmadımı ne kadar bekledin?
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #15 TheDarkMan_0 dedi: Bir şey yazmadımı ne kadar bekledin? Genişletmek için tıkla... 1 2 dakika birdağa kuracağım şimdi sıfırdan. Hiçbir şey yazmadı.
TheDarkMan_0 dedi: Bir şey yazmadımı ne kadar bekledin? Genişletmek için tıkla... 1 2 dakika birdağa kuracağım şimdi sıfırdan. Hiçbir şey yazmadı.
T TheDarkMan_0 Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #16 ulman dedi: 1 2 dakika birdağa kuracağım şimdi sıfırdan. Hiçbir şey yazmadı. Genişletmek için tıkla... Biraz daha fazla beklemeyi dene 10 dk falan bende araştırıyorum şimdi ilk defa böyle bir sorun duydum.
ulman dedi: 1 2 dakika birdağa kuracağım şimdi sıfırdan. Hiçbir şey yazmadı. Genişletmek için tıkla... Biraz daha fazla beklemeyi dene 10 dk falan bende araştırıyorum şimdi ilk defa böyle bir sorun duydum.
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 26 Ağustos 2023 #17 ulman dedi: 1 2 dakika birdağa kuracağım şimdi sıfırdan. Hiçbir şey yazmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopunuz çok yeni mi?
ulman dedi: 1 2 dakika birdağa kuracağım şimdi sıfırdan. Hiçbir şey yazmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopunuz çok yeni mi?
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #18 703768 dedi: Hocam laptopunuz çok yeni mi? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanmıyorum monitör PC diye geçiyor admin öyle yapmış ve evet eski.
703768 dedi: Hocam laptopunuz çok yeni mi? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanmıyorum monitör PC diye geçiyor admin öyle yapmış ve evet eski.
T TheDarkMan_0 Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #19 ulman dedi: Laptop kullanmıyorum monitör PC diye geçiyor admin öyle yapmış ve evet eski. Genişletmek için tıkla... Galiba ekran kartı driverlarından kaynaklı.
ulman dedi: Laptop kullanmıyorum monitör PC diye geçiyor admin öyle yapmış ve evet eski. Genişletmek için tıkla... Galiba ekran kartı driverlarından kaynaklı.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #20 TheDarkMan_0 dedi: Galiba ekran kartı driverlarından kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım bu HD graphis 530 sürücüleri nasıl yapacağım.
TheDarkMan_0 dedi: Galiba ekran kartı driverlarından kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım bu HD graphis 530 sürücüleri nasıl yapacağım.