HP laptopa RTX 3090 nasıl takılır?

sosisliseven_3.1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar HP laptop var. Ekran kartı pert, normal masaüstüne takılan alsam takabilir miyim?

Çok zor ve manası da yok. Masaüstü kartlarını laptop a takmak uğraştırıcı ve genelde de değecek gibi olmuyor.

Şöyle laptop işlemcileri ile masaüstü işlemcileri aynı değil senin cpu 3090 u besleyemez ciddi darboğaz yapar. Gidip Gpu takma aparatı bulacaksın onu laptop modeline göre uyarlayıp takacaksın, daha güç kaynağı olacak laptop yeni ise thunderbolt dan belki diyeceğim yine çok masraflı olacak.

Özetle hayır yapma git masaüstü 6700 xt li sistem al daha iyi olur zaten 3090 darboğazıyla aynı durum olur.

HP LAPTOP 15s-eq2xxx yazıyor

eGPU kullanabilirsin de hangi modeli kullanıyorsun?
HP LAPTOP 15s-eq2xxx yazıyor

Masaüstüne takılan 3090 zaten laptop boyunda, içine takamazsın.

Thunderbolt portu var mı?
şuan yok

arkadaşlar zaten onu arkadaşımdan alıcam eski ekran kartıymış kendisi 4090 kullanıyo yanında verebilir thunderbolt u

hocam rx sistemlere nedense hiç ilgim yok alsam zaten r5 7500f ve rx rtx 4060 ti dan bir üst kart alırım aslında bütçe düşer hem fps artar ama bendede biraz cahillik var nvidia kartlarını rtx deneyimini yaşayamadığımdan dolayı seçtim dlls 3 deneyimi ayrı bir tat veriyor arkadaşımın pc sinde oynamıştım bir ara bitane sistem alıcam r5 7500f li rtx 4060 ti 16gb lı sonra rx ekran kartına geçerim 7900xtx mesela ben 2 markayıda çok severim hem (konudan konuya geçiş yapmışım .d)

Son düzenleme:
Baktım da, işlemcini bilmediğim halde beslemez diyorum. Genellikle R3 işlemciler var.

Yeni laptop alın eskisini satın aynı fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…