HP laptoplar nasıldır?

golgeadamsy

Hectopat
Daha fazla  
HP marka notebooklara bir ön yargım oluştu bir kaç yerde ısınma sorunuyla ilgili yazılar okudum sizlerin Hp notebookları hakkında görüşünü alabilir miyim ? Notebook alacağım HP'de araştırmalı mıyım ?
Ayrıca şu konuda da yardımcı olur musunuz ?
Bütçem 1500 - 1800 TL arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP kesinlikle önermem. Tanıdıklarımın HP'leri sıcaktı, benimki soba gibiydi. Fanları birkaç seneye bozuluyor, daha da sıcak çalışmaya başlıyor. Ama duyduğuma göre bazı ürünleri gayet iyiymiş. İlk önce bir araştırın o ürünü.

Ben kullanıyorum eski bir model ama hiç memnun değilim tavsiye etmem sıcaklık konusundan ötürü forumlarda da herkes bu dertten müzdarip ısıdan ekran kartı bile çöp oldu.

Eğer içinde AMD kart varsa almayın. Kesinlikle fanboy değilim. Ama kuzenimde eski AMD ekran kartlı HP notebook vardı. Acayip ısınıyordu. Tabii bu eskiler için geçerli. Yeni notebooklarından alabilirseniz alın, ama o bütçeye yeni nesil notebook bulamazsınız.

Eğer içinde AMD kart varsa almayın. Kesinlikle fanboy değilim. Ama kuzenimde eski AMD ekran kartlı HP notebook vardı. Acayip ısınıyordu. Tabii bu eskiler için geçerli. Yeni notebooklarından alabilirseniz alın, ama o bütçeye yeni nesil notebook bulamazsınız.
Dostum bu işin AMD'si intel'i yok. Laptop markasindan bahsediyoruz ve HP özellikle eski birçok modellerinde kronik bir problemdi ısınma problemi. Yeni modellerinde biraz düzeltme yapmışlar diye duydum ama kesin birşey söyleyemem.
Ama tartışmasız dünyanın ileri gelen laptop üreticilerinden biri HP.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı