HP laptopta BIOS nasıl güncellenir?

Nereden bakıyorduk?

Bozulmasına %kaç ihtimal verirsiniz.

Bilemiyorum ancak bozulursa geri alma şansınız yok. Windows+r tuşuna basın, sonrasında msinfo32 yazıp enter tuşuna basın. Orada BIOS sürümü ve tarihi yazan satırda yazıyor.

Bilemiyorum ancak bozulursa geri alma şansınız yok. Windows+r tuşuna basın, sonrasında msinfo32 yazıp enter tuşuna basın. Orada BIOS sürümü ve tarihi yazan satırda yazıyor.
Durum Böyle.

Durum Böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (30).png
    65,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Durum Böyle.

Durum Böyle.

Bana kalırsa güncellemenize gerek bile yok, BIOS sürümünü güncellemenin bilgisayar performansına gözle görülür bir artısı yok. Yine de yapacağım diyorsanız, Bios Update Hp pavilion dv6700 bu sitede aşağılarda F58 sürümü var. 2 sürüm paylaşmışlar birisi sizin laptopunuza ait değil, onu yüklemenizi tavsiye etmem. BIOS güncellemesi yaparken laptopunuzun şarja takılı ve dolu şarjlı olmasına dikkat edin.

çok saolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…