EmperorsChampion Hectopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 590 Makaleler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #1 Başlıkta oldugu gıbı o tuşlar çalışmıyor. Geçen haftada olmuştu ama ben birşey yapmadımığım taktirde düzelmişti. Leptopu ailecek kullanıyoruz. Sanırım yanlış bir tuşa basmış olabilirler babamlar. Bunu nasıl düzelteceğim ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2014
Başlıkta oldugu gıbı o tuşlar çalışmıyor. Geçen haftada olmuştu ama ben birşey yapmadımığım taktirde düzelmişti. Leptopu ailecek kullanıyoruz. Sanırım yanlış bir tuşa basmış olabilirler babamlar. Bunu nasıl düzelteceğim ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Eylül 2014 #2 İşletim sisteminiz nedir ? Sisteme harici bi klavye takıp dener misiniz.
EmperorsChampion Hectopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 590 Makaleler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2014 #3 MF dedi: İşletim sisteminiz nedir ? Sisteme harici bi klavye takıp dener misiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 7 home premium 64 bit. Harici klavye takınca çalışıyor ama ben laptopa alıştığım için pek oyunlarda kullanamıyorum.
MF dedi: İşletim sisteminiz nedir ? Sisteme harici bi klavye takıp dener misiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 7 home premium 64 bit. Harici klavye takınca çalışıyor ama ben laptopa alıştığım için pek oyunlarda kullanamıyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Eylül 2014 #4 Sorun klavyede o halde. Bi servise gönderin derim.