Çözüldü HP laptopta hard disk 3F0 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alpin1205

Hectopat
Diğer konulardan farklı olarak ben bilgisayarı açıyorum bir süre kullanıyorum kimi zaman 3 saat kimi zaman 10 dakika sonra bir anda bilgisayar donup 5 dakika sonra bu hatayı veriyor. Bilgisayarcıya götürmek istemiyorum. Laptop da olsa güvenmiyorum pek, son çare o gibi. Ben neler yapabilirim?

Çözüm
Konuyu hortlattım ama aynı sorun bende de var. Sorunu çözebildiniz mi? İşin garibi test yapınca sıkıntı görünmüyor ayrıca hem SSD'deki oyunlarda hem de HDD de aynı şeyi yaşıyorum.
Hocam şu şekilde çözdüm. Laptopun arkasını açtım ssdyi çıkartıp taktık bir daha ssdde sorun yaşamadım. Çıkarınca bir iki üfleme, biraz temizleme de yaptım.
Şu an açılıyor. Sorun diskte olsa hiç açılmaması gerekmez mi? Sonra bir anda donuyor. Kimi zaman Google'a giriyorum 5 dk içerisinde oluyor, kimi zaman FIFA giriyorum 3 4 saat sonra oluyor.

Konuyu hortlattım ama aynı sorun bende de var. Sorunu çözebildiniz mi? İşin garibi test yapınca sıkıntı görünmüyor ayrıca hem SSD'deki oyunlarda hem de HDD de aynı şeyi yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu şekilde çözdüm. Laptopun arkasını açtım ssdyi çıkartıp taktık bir daha ssdde sorun yaşamadım. Çıkarınca bir iki üfleme, biraz temizleme de yaptım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı