HP laptopta VirtualBox tam ekrandan çıkmak

jüpiter2001

Hectopat
Merhaba, VirtualBox programını kurdum, tam ekran yaptım ama tam ekrandan çıkmak için sağ CTRL+C yapmak gerekiyor. Yalnız Laptop'ta sağ CTRL bulunmuyor, tam ekrandan nasıl çıkabilirim?

Genelde Alt+F11'dir, çoğu programda öyle.

Merhaba, VirtualBox programını kurdum, tam ekran yaptım ama tam ekrandan çıkmak için sağ CTRL+C yapmak gerekiyor. Yalnız Laptop'ta sağ CTRL bulunmuyor, tam ekrandan nasıl çıkabilirim?
aynı sorunu bende yaşadım bi yarım saat sonra altta beyaz bir çizgi gördüm oraya tıklatınca menü geliyo o menüde görünüm var ordanda tame ekran kipini seçiceksin

aynı sorunu bende yaşadım bi yarım saat sonra altta beyaz bir çizgi gördüm oraya tıklatınca menü geliyo o menüde görünüm var ordanda tame ekran kipini seçiceksin

Altta beyaz bir çizgi çıkıyor, oraya tıklayarak küçük ekran yapabiliyorsunuz. Ayrıca VirtualBox'da host tuşunu değişebiliyorsunuz diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…