HP laptoptan ses gelmiyor

ufuk yüce

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. HP laptop Windows 11 Pro'dan formatla Windows 11'e geçince ses gelmiyor ve touchpad çalışmıyor bana yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar merhaba. HP laptop Windows 11 Pro'dan formatla Windows 11'e geçince ses gelmiyor ve touchpad çalışmıyor bana yardımcı olabilecek var mı?

Ses sürücüsünün Donanım Kimliğini paylaşır mısınız? Touchpad içinde Dokunmatik Yüzey seçeneğini açınız.

Driverleri kurmanız gerekiyor muhtemelen. Öncelikle usb üzerinden mouse bağlamanız gerekli. Eğer wifi bağlantın yoksa ethernet kablosu ile yahut telefonu kabloyla bağlayarak internet paylaş. Windows update üzerinden güncellemeler yüklendikten sonra halen çalışmazsa hp'nin kendi sitesine giderek seri numarasını aratıp eksik driverleri indirip yükleyebilirsiniz.

Sürücüleri kurmanız gerekiyor muhtemelen. Öncelikle USB üzerinden mouse bağlamanız gerekli. Eğer Wi-Fi bağlantın yoksa Ethernet kablosu ile yahut telefonu kabloyla bağlayarak internet paylaş. Windows Update üzerinden güncellemeler yüklendikten sonra halen çalışmazsa HP'nin kendi sitesine giderek seri numarasını aratıp eksik sürücüleri indirip yükleyebilirsiniz.

Yav var ama Windows 11 için var Windows 11'e geçmem mi lazım.

Windows 10 için de uyumludur muhtemelen. 10'a kurulan neredeyse her şey 11'e de kurulabiliyor.

Driver yalnızca Windows 11 ile uyumluysa ve 10'da da çalışmıyorsa mecbur 11'e yükselteceksin. Ama özellikle 11 için yapmaları biraz acayip.

Hiç bilmiyorum reis, oralarda biryerlerde olması lazım ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı