Çözüldü HP M102W yazıcı çıktı vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deathadder

Megapat
Daha fazla  
Kullandığım yazıcı "HP M102W" Son 2 gündür çıktı alamıyorum. Cihaz çalışıyor. Herhangi bir uyarı ikazı veya hata vermiyor ama çıktı alamıyorum. İçini kontrol ettim, herhangi bir sıkıntı yok toneri çıkarıp tekrardan taktım, kabloları kontrol ettim, yazılımı güncelledim, yazıcı biriktirmesini otomatik yaptım ama sonuç aynı "yazdır" dediğimde sekme kapanıyor ya da sol üst köşede "failed to print" yazıyor.

Çözüm
Driver sorunu çözmez ise bazı printerların menüsünde otomatik bakım seçenekleri oluyor, onlarla da şansını deneyebilirsin, varsa tabii.
Kullandığım yazıcı "HP M102W" son 2 gündür çıktı alamıyorum. Cihaz çalışıyor. Herhangi bir uyarı ikazı veya hata vermiyor ama çıktı alamıyorum. İçini kontrol ettim, herhangi bir sıkıntı yok toneri çıkarıp tekrardan taktım, kabloları kontrol ettim, yazılımı güncelledim, yazıcı biriktirmesini otomatik yaptım ama sonuç aynı "yazdır" dediğimde sekme kapanıyor ya da sol üst köşede "failed to print" yazıyor.

Bende HP P1005 yazıcı da aynı sorunu yaşamıştım Driver'ı silip tekrar yükledim düzeldi. Driver Google'da model numarasını yazınca çıkıyor.

Driver sorunu çözmez ise bazı printerların menüsünde otomatik bakım seçenekleri oluyor, onlarla da şansını deneyebilirsin, varsa tabii.
Yazıcı ayarlarını varsayılan olarak değiştirdim, driver'ı yeniden kurdum, yazdırmaya çalıştığım pdf'te de sorun varmış şuan bir sıkıntı kalmadı teşekkür ederim yinede.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı