Eren Karakılıç Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 238 6 Ağustos 2020 #1 Fiyatı çok düşük ve görünüşü güzel. 8-9 ay idare etmek için iyi midir? Klavye olarak da Gamepower Warlock Red Switch alacağım.
Fiyatı çok düşük ve görünüşü güzel. 8-9 ay idare etmek için iyi midir? Klavye olarak da Gamepower Warlock Red Switch alacağım.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 6 Ağustos 2020 #2 8-9 ay idare etmek için mouse yeterlidir ama klavye konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Gamepower'ın en sorunlu klavyesidir bu model. Hep bir sıkıntı yaşatır, önermem.
8-9 ay idare etmek için mouse yeterlidir ama klavye konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Gamepower'ın en sorunlu klavyesidir bu model. Hep bir sıkıntı yaşatır, önermem.
Eren Karakılıç Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 238 6 Ağustos 2020 #3 300-350 TL civarı klavye mouse önerisi yapabilir misiniz RGB ve mekanik olsun istiyorum görüntü önemli Thermaltake ttesports klavye mouse seti alıcaktım aslında 300 tl fiyatı Thermaltake TTESPORTS Challenger Combo Rainbow Q TR Oyuncu Klavy Fiyatları ve Özellikleri
300-350 TL civarı klavye mouse önerisi yapabilir misiniz RGB ve mekanik olsun istiyorum görüntü önemli Thermaltake ttesports klavye mouse seti alıcaktım aslında 300 tl fiyatı Thermaltake TTESPORTS Challenger Combo Rainbow Q TR Oyuncu Klavy Fiyatları ve Özellikleri
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 6 Ağustos 2020 #4 RGB+mekanik istediğinizde bu bütçe için sadece bu kalıyor sanırım. Ayrıca 80 liraya RGB olan mouselar genelde kolay bozulur. Mouselar hakkında pek bir bilgim yok. Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
RGB+mekanik istediğinizde bu bütçe için sadece bu kalıyor sanırım. Ayrıca 80 liraya RGB olan mouselar genelde kolay bozulur. Mouselar hakkında pek bir bilgim yok. Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com