Çözüldü HP marka laptoplarda ısınma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ali Temur

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. 1 yıl önce falan HP marka oyuncu laptopu aldım ama kendisi gereğinden fazla ısınıyor. Ayarları yaptım Driver'ları güncelledim bu ısınma problemine iyi gelecek birçok şeyi denedim artık eskisi kadar ısınmıyor ama hala çok fazla ısınıyor ve artık bunun HP marka laptoplar da havalandırma yani fan sorunu olduğunu düşünüyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

1 Yildir kendisini hiç temizlemediysen gayet normal HP'lerde ısınma sorunuda yok her bilgisayar 1 yıl temizlenmese olacağı odur termal mocununu yenile fanını temizle hiçbir problem kalmaz.
2009 senesinde almış olduğum HP Pavilion DV6-1310et modelinde aynı sorun vardı. HP'nin genel sorunu bu. Soğutucu ile kullanmak biraz rahatlatabilir.

1 Yildir kendisini hiç temizlemediysen gayet normal HP'lerde ısınma sorunuda yok her bilgisayar 1 yıl temizlenmese olacağı odur termal mocununu yenile fanını temizle hiçbir problem kalmaz.

Çözüm

Bunları ben yapabilir miyim? Yoksa teknik servise götürmek daha mantıklı mı olur?

Teknik bilginiz fazla yoksa eliniz pek yatkın değilse teknik servise temizlettirmek mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…