E Emre Aydemirr Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 134 Çözümler 2 10 Ağustos 2023 #1 Hangisi alınmalı? https://www.hepsiburada.com/hp-omen...qTHyBbYfrHwY6dzaaoRoCLNAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds linkteki orijinal midir?
Hangisi alınmalı? https://www.hepsiburada.com/hp-omen...qTHyBbYfrHwY6dzaaoRoCLNAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds linkteki orijinal midir?
K kruzer Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Orijinaldir de ben Ornata öneririm. Apex 3 TKL modeline de göz atabilirsiniz.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Omen Encoder Cherry MX switchlere sahip tek eksisi RGB olmaması. (Ki bu bir eksi sayılmaz bana göre) Kesinlikle Omen Encoder öneririm, Ornata'dan ve bu bütçedeki diğer seçeneklerden daha iyidir.
Omen Encoder Cherry MX switchlere sahip tek eksisi RGB olmaması. (Ki bu bir eksi sayılmaz bana göre) Kesinlikle Omen Encoder öneririm, Ornata'dan ve bu bütçedeki diğer seçeneklerden daha iyidir.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 kruzer dedi: Orijinaldir de ben Ornata öneririm. Apex 3 TKL modeline de göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O bütçeye Membrane almak akıl kârı değil. Apex 3 TKL de Ornata da fiyatını hak etmeyen ürünlerden. Encoder alınabilir. DK61E daha iyi olur ama.
kruzer dedi: Orijinaldir de ben Ornata öneririm. Apex 3 TKL modeline de göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O bütçeye Membrane almak akıl kârı değil. Apex 3 TKL de Ornata da fiyatını hak etmeyen ürünlerden. Encoder alınabilir. DK61E daha iyi olur ama.
K kruzer Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #5 Yavuz_Çetin dedi: O bütçeye Membrane almak akıl kârı değil. Apex 3 TKL de Ornata da fiyatını hak etmeyen ürünlerden. Encoder alınabilir. DK61E daha iyi olur ama. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Yavuz_Çetin dedi: O bütçeye Membrane almak akıl kârı değil. Apex 3 TKL de Ornata da fiyatını hak etmeyen ürünlerden. Encoder alınabilir. DK61E daha iyi olur ama. Genişletmek için tıkla... Tamam.