HP Monitör Ölü Piksel

HP 27xq monitöre sahibim, 25 Mayıs tarihinde aldım. Bugün monitörü incelerken 2 tane ölü piksel farkettim. Hepsiburada üzerinden Hepsiburada'nın kendisinden almıştım monitörü. Geri yollarsam değişim yaparlar mı? Yoksa monitörü böyle kullanmam mi gerekir?

Aldıktan sonra 2 hafta içerisinde iade etme hakkınız vardı fakat sizinkinin üzerinden epey süre geçmiş. Şimdi HB'ya yollarsanız teknik servise yollarlar, oradan da en iyi ihtimal panel değişimi olur ama onda da ölü piksel olmayacağının garantisi yok. Dikkat çekici değilse kullanmanızda bir sakınca yok.

Aldıktan sonra 2 hafta içerisinde iade etme hakkınız vardı fakat sizinkinin üzerinden epey süre geçmiş. Şimdi HB'ya yollarsanız teknik servise yollarlar, oradan da en iyi ihtimal panel değişimi olur ama onda da ölü piksel olmayacağının garantisi yok. Dikkat çekici değilse kullanmanızda bir sakınca yok.
Monitör zaten 2K, farketmesi zor. Uğraşmaya değmez o zaman herhalde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00