Çözüldü HP Neverstop Laser MFP 1200W doldurma pinleri koptu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
0

Teknik Servis

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram
Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB
Anakart: MSI A520M-1 PRO
Monitör: KTC H25T7
Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2
Meslek
Öğrenci
Yanlışlıkla toneri doldururken pinler kopmuştu. Çok dert etmedim. Az önce de yazıcının toneri gene komple bitti, fakat şimdi aklıma şu takıldı:
Ben yeni toner sipariş edeceğimde toner geldiğinde dolum yaparken bu pinler sıkıntı yaratır mı?
Bunun tamiri var mı? Yoksa drum un hepsi değişmesi mi lazım?

1712929784449.png

Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yanlışlıkla toneri doldururken pinler kopmuştu. Çok dert etmedim. Az önce de yazıcının toneri gene komple bitti, fakat şimdi aklıma şu takıldı:
Ben yeni toner sipariş edeceğimde toner geldiğinde dolum yaparken bu pinler sıkıntı yaratır mı?

Eki Görüntüle 2166344

Ne yapmalıyım?

Güncelleme: Yazıcının dolum pin tamiri yapılamamakta olup
Şu linkteki contact chip ürünüyle hasarlı parçanın değişimi yapılması gerekmektedir mesajın atıldığı tarih itibarıyla maliyet 874TL'dir.

Eki Görüntüle 2166344

Ne yapmalıyım?

Oradaki pinler tonerin üstündeki çipin okunabilmesini sağlıyor. HP müşteri hizmetleriyle iletişime geçersen yardımcı olurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 2166344

Ne yapmalıyım?

Güncelleme: Yazıcının dolum pin tamiri yapılamamakta olup
Şu linkteki contact chip ürünüyle hasarlı parçanın değişimi yapılması gerekmektedir mesajın atıldığı tarih itibarıyla maliyet 874TL'dir.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı