GPU(lar): Intel HD Graphics 5500 & AMD Radeon R5 m330.
CPU: Intel Core i5 5200U 2.20 GHz.
RAM ve disk: 4 GB ve SSD 120 GB.
Ethernet ve Wi-Fi: Realtek PCI-e FE Family Controller ve Realtek RTL8723BE 802.11 bgn Wi-Fi adapter.
(Şu anki) OS: Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021.
SATA Controller: Intel 9 series chipset family SATA AHCI Controller.
USB Controller: Intel USB 3.0 extensible host Controller - 1.0 (Microsoft)
Ses: Realtek High Definition Audio.
Arkadaşlar, yukarıda görüyorsunuz, zone94'teki "Windows XP Professional SP3 X86 - ıntegral Edition 2025.5.5" ile Windows XP kurmak istiyorum. Evet, biliyorum böyle bir şey mantıksız ama ben eğlencesine yapmak istiyorum.
Sürücüleri yükledikten sonra ACPI hatası veriyor. Tıpkı önceki denemelerimde olduğu gibi. XP klasörünün içindeki sürücüleri biz mi entegre ediyoruz anlamadım.
Patch Integrator yazılımı ile sürücüleri entegre edip ISO oluşturuyorum.
Sürücüleri yükledikten sonra ACPI hatası veriyor. Tıpkı önceki denemelerimde olduğu gibi. XP klasörünün içindeki sürücüleri biz mi entegre ediyoruz anlamadım.
Patch Integrator yazılımı ile sürücüleri entegre edip ISO oluşturuyorum.
Tamamdır bir de zaten integral edition nın amacı bu kadir çelik seyrediyorsanız kadir çelik integral edition hakkında video çekmişti (diğerleride yaptıda ben kadir çelikten örnek verdim)
Tamamdır bir de zaten integral edition nın amacı bu kadir çelik seyrediyorsanız kadir çelik integral edition hakkında video çekmişti (diğerleride yaptıda ben kadir çelikten örnek verdim)